מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מהו מכשיר הביו פידבק?מיכאל28/03/2007
רופא המשפחה הפנה אותי למחלקת שיקום כף יד לבדיקת ביו פידבק.
טפשי מצידי שלא שאלתי אותו. האם תוכלו לומר לי מהי הבדיקה?
נ.ב.
אני עובד עם עכבר רגיל כבר שנים וסובל מכאבים רבים זו סיבת פנייתי לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביו פידבק
דלית בן טובים28/03/2007מיכאל שלום
ביו פידבק בודק את מידת המתח בגוף.
ביופידבק - שיטת משוב פיזיולוגית לשיקוף מצבים בזמן אמת.בעזרת המחשב אפשר לקבל אינדיקציה לגבי מצב הדריכות והמתח הפנימיים שלנו, רמת זרימת הדם אל אצבעות הידיים, עומק הנשימה ותדירותה, קצב הלב, לחץ הדם, תפקוד המעיים וגלי המח.
ההפניה לבדיקת ביו פידבק נעשתה על מנת לבדוק את דפוס העבודה שלך והאם יש בו מתח מיותר שגורם לכאבים.
הפגיעות על רקע ארגונומי כמו הכאבים בכף היד שלך נקראות בשם הכללי RSI ( פגיעות על רקע מתח מתמשך), הסיכון להפגע גדל ככל שמנחי העבודה ודפוסי העבודה מלווים בהפעלת כוח מיותרת ומתח מוגזם.
אם הבדיקה תראה שיש צורך בשינוי בדפוסי העבודה תוכל לעבור טיפולים בעזרת ביו פידבק להקניית הרגלי עבודה בריאים יותר.
אולם, הדרך הנכונה היא קודם לבדוק את סביבת העבודה מבחינה ארגונומית, על מנת לוודא שמנחי העבודה שלך נכונים ולאחר מכן לערוך בדיקת ביו פידבק ולא להפך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)