ארגונומיה לילדים בגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארגונומיה לילדים בגן
    דנה
    15/10/2009

שלום
    אני גננת ורציתיבבקשה לדעת איך אוכל ללמד את הילדים שלי בגן את חשיבות הישיבה הזקופה (הם בני 4-5) , ובנוסף, ללמדם ולחנכם לדרך עבודה נכונה יותר בגן. חיפשתי על כך חומר אך מצאתי רק חומר על ארגונומיה למבוגרים ולילדים בגיל בית ספר. אודה לכם אם תפנו אותי לחומר רלוונטי יותר, במידה ויש.
    תודה
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארגונומיה לילדים בגן

הוספת תגובה

• ארגונומיה לילדים

דלית בן טובים
    15/10/2009

דנה שלום

אין צורך ללמד את הילדים ישיבה זקופה, פשוט תני להם לשבת ללא משענת לגב (יכול להיות סוגי ישיבות שונים על הרצפה או על כדורי פיטבול קטנים). בדרך זו הילדים יחזקו בצורה טבעית את שרירי היציבה ויגיעו ליציבה נכונה. ילדים שנמרחים בבית על הספה מול הטלוויזיה או יושבים עם כסא הכולל משענת לגב ליד המחשב מנוונים את שרירי היציבה והופכים לילדים בעלי יציבה לא טובה.
    ילדים צריכים לנוע, לשחק, לטפס, לפעמים גם ליפול במסגרת בטיחותית ולבד יגיעו לדרך הנכונה. אנו יותר מידי מנסים לחנך את הילדים וחבל, תנו להם לשחק ולנוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו