מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני מחפשת מדף למקלדת ולעכברענת23/09/2007
האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המגש הארוך יותר, שיש בו מקום גם לעכבר. בכל החנויות שחיפשתי יש להם רק את הקצר, זה שנכנסת בו רק המקלדת. הכוונה למדף שמחברים אותו לשולחן.
בעבר קניתי את הארוך באופיס דיפו, ופתאום אף אחד לא מחזיק ולא יודע לאיזה ספק יש.
אני פגועת מחשב כבר 15 שנה. ומאוד חורה לי שאנשים לא מודעים לנושא הזה, שמביא לפגיעות קשות ובלתי הפיכות.
עדיין אני נאלצת להאבק על עמדת עבודה ארגונומית, אבל בגלל שאני כבר פגועה אני פשוט לא נשארת במקומות עבודה שלא מספקים את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדף ארגונומי למקלדת ועכבר
דלית בן טובים24/09/2007ענת שלום
ניתן למצוא מספר דגמים של מדפים דרך הרשת לדוגמא של 3M, היום המגמה היא של מדפים בעלי אפשרות לזוית שלילית המעודדת הקלדה ועבודה עם העכבר תוך שמירה על חגורת כתפיים רפויה, מרפקים פתוחים בכ- 110 מעלות וכפות ידיים במנח ניטרלי.
חפשי NEGATIVE TILT KEYBOARD TRAY ותראי במה מדובר.
נסי לשקול גם עבודה עם אמות הידיים מונחות על השולחן זאת במידה ואת עובדת על שולחן בעל מגרעת ארגונומית או שולחן ישר בעל עומק של כ- 80 ס"מ ומסך דק.
שנה טובה ואנא אל תהססי לפנות אלינו לשאלות נוספות או הבהרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר להשיג בארץ ?
דפנה15/10/2007שלום, אני נתקלתי באותה בעיה,
ואינני מבינה את התשובה- האם חייבים להזמין מחנויות בחו"ל דרך האינטרנט ? או שאפשר להשיג מגש למקלדת ועכבר גם בארץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדף למקלדת ועכבר
גיל בן טובים16/10/2007דפנה שלום
ניתן להשיג בארץ מדף המכיל גם עכבר וגם מקלדת, או דרך הזמנה מנגר או דרך חנויות רגילות.
אין לי מושג אילו חנויות. המדף המכיל עכבר ומקלדת בעל זווית שלילית שהוא יותר מומלץ, אין אותו בארץ וניתן להזמין מחו"ל. כדאי לך לקרוא את תשובתי בפורום לגבי שיטות ההקלדה המומלצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכל המשיבים
ענת21/10/2007הארה שהיתה לי באמצע הלילה עזרה לי למצוא את המוצר. (הבנתי שלא חיפשתי תחת המילה "מגירה" אלא רק "מדף" ועוד כמה - ואז מצאתי).
החברה נקראת מוצר 2000 ויש להם את המדף המתחבר לכל שולחן ושיש בו מקום גם לעכבר. סה"כ כולל משלוח זה עולה 138 ש"ח.
במקום העבודה שלי כבר מתחילים להזמין את זה כמו לחמניות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דפנה23/10/2007תודה על התגובות, ותודה ענת על המידע בקשר למדף.
מקווה שזה יעזור..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה תודה!
אור17/11/2007חיפשתי אחר דבר כזה הרבה זמן !
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)