שיכול רגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיכול רגליים
    מיקי
    25/11/2009

אני עובדת מול מחשב. לאחרונה הייתי בפיזיותרפיה בעקבות כאבי גב, והפיזיותרפיסט הראה לי איך עלי לשבת נכון - להגיע עם הרגליים לקרקע ולהצמיד את הישבן והגב לכיסא, ולוודא שאני לא מתכופפת לעבר המחשב. העניין הוא שממש לא נוח לי לשבת כך שרגלי יהיו ישרות וידעו ברצפה. האם זה בסדר לשכל ר5גליים ושרגל אחת תגע ברצפה?או להניח את הרגליים על הרגליים של הכסא (מדובר בכסא מחשב שיושב על רגל 1 שמתפצלת ל-4 רגליים מקבילות לרצפה). ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיכול רגליים

הוספת תגובה

• ישיבה נכונה

גיל בן טובים
    26/11/2009

מיקי שלום

ישיבה נכונה היא בראש וראשונה דינאמית, כלומר לפזר את העומס על חלקים שונים של הגוף. ישיבה נכונה היא גם ישיבה המותאמת ספציפית אליך, לממדי גופך, להרגלייך ובעיקר לסביבת העבודה שלך ולסוג העבודה שלך. ישיבה נכונה יכולה להעשות רק ליד עמדת העבודה ולא באופן תיאורטי. כל הכבוד שאת קשובה לגופך ולא מקבלת דברים כמובן מאליהם. לצערי זה ההבדל היום בין יועץ ארגונומי שמנחה בצורה נכונה את צורת הישיבה ובין פיזיוטרפיסט, רופא תעסוקתי, רופא משפחה שנותנים הנחיות מבלי לראות את סביבת העבודה.
    ישיבה נכונה קשורה מאוד גם לצורת הנחת אמות הידיים, גובה המסך, צורת ההקלדה והזזת העכבר ועוד. מקווה שעזרתי ושתלמדי להתייעץ עם יועץ ארגונומי לגבי הישיבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו