מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרחק המקלדתמיקה21/01/2010
היי,
הייתי רוצה לדעת באיזה מרחק צריכה להיות המקלדת מקצה השולחן, ואיך כדאי שהיידיים יהיו מונחות? אני עובדת הרבה על מחשב ולאחרונה יש לי כאב במפרק היד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה לאמות הידיים
דלית בן טובים21/01/2010מיקה שלום
יש כיום מתקן תמיכה ארגונומי מרופד המתחבר בצורה פשוטה וחכמה לכל סוג של שולחן ועליו מניחים את אמות הידיים ובצמוד לו ממקמים את המקלדת. המוצר נקרא ergocloud ועל מנת למצוא אותו פשוט חפשי בגוגל את המילה ergocloud ותגיעי לאתר.
אני מאוד ממליצה על פתרון זה מכמה סיבות:
הנחת אמות הידיים על משטח רחב ומרופד מוריד את העומס מחגורת הכתפיים בזמן הקלדה ושימוש בעכבר ומנח זה יוצר תנוחה נכונה של כפות הידיים בזמן הקלדה.
המוצר מהווה ממש מהפכה ארגונומית ואני ממש ממליצה עליו ולדעתי הוא הפיתרון הטוב ביותר כיום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהergocloud - מתקן תמיכה ארגונומי
דלית בן טובים31/01/2010הי יפעת
כללי הפורום לא מאפשרים להציג מחירים, אולם את יכולה למצוא מידע ומחירים במספר אתרים המוכרים את ה-ergocloud .
כמו כן, את יכולה לפנות אלי במייל [email protected] או לנייד שלי 052-3364281* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)