מרחק המקלדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרחק המקלדת
    מיקה
    21/01/2010

היי,

הייתי רוצה לדעת באיזה מרחק צריכה להיות המקלדת מקצה השולחן, ואיך כדאי שהיידיים יהיו מונחות? אני עובדת הרבה על מחשב ולאחרונה יש לי כאב במפרק היד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרחק המקלדת

הוספת תגובה

• תמיכה לאמות הידיים

דלית בן טובים
    21/01/2010

מיקה שלום

יש כיום מתקן תמיכה ארגונומי מרופד המתחבר בצורה פשוטה וחכמה לכל סוג של שולחן ועליו מניחים את אמות הידיים ובצמוד לו ממקמים את המקלדת. המוצר נקרא ergocloud ועל מנת למצוא אותו פשוט חפשי בגוגל את המילה ergocloud ותגיעי לאתר.
    אני מאוד ממליצה על פתרון זה מכמה סיבות:
    הנחת אמות הידיים על משטח רחב ומרופד מוריד את העומס מחגורת הכתפיים בזמן הקלדה ושימוש בעכבר ומנח זה יוצר תנוחה נכונה של כפות הידיים בזמן הקלדה.
    המוצר מהווה ממש מהפכה ארגונומית ואני ממש ממליצה עליו ולדעתי הוא הפיתרון הטוב ביותר כיום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ergocloud - מתקן תמיכה ארגונומי

דלית בן טובים
    31/01/2010

הי יפעת

כללי הפורום לא מאפשרים להציג מחירים, אולם את יכולה למצוא מידע ומחירים במספר אתרים המוכרים את ה-ergocloud .
    כמו כן, את יכולה לפנות אלי במייל [email protected] או לנייד שלי 052-3364281

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו