זמן שיפור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זמן שיפור
    יוסי
    20/10/2007

שלום,
    כמה זמן אחרי שאשנה את ההרגלים הרעים אני צפוי לחוש שינויים ? ימים בודדים ? שבועות ?
    אני מתכוון להעלמות הכאבים וכו'

תודה

יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זמן שיפור

הוספת תגובה

• שיפורים ארגונומיים

גיל בן טובים
    20/10/2007

יוסי שלום
    לא ניתן לענות על שאלתך במדוייק, היות ולא מסרת רקע כול שהוא על מיקום הכאב, תדירות הכאב, גיל, שעות עבודה מול מסך המחשב ועוד. מהנסיון שלנו התוצאות הם טובות ולפעמים אף מיידיות וזאת הסיבה לקיומנו.
    אם לא היו שיפורים, החברות לא היו מזמינות אותנו לייעוצים.
    לפעמים שינוי קטן כמו הנמכת המסך או קביעת גובה הישיבה עוזרים בצורה משמעותית.
    מטרת הארגונומיה היא למנוע כאבים ע"י זיהוי גורמי הסיכון בסביבת העבודה ובהרגלי העבודה האנושיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה היא לגבי הזמן בלבד

יוסי
    24/10/2007

שלום,
    אין לי ספק ששינויים יכולים לעזור, השאלה היא כמה זמן אחרי שינוי וללא הפסקת כאבים אני יכול לדעת שהשינוי לא עוזר (לפחות לא לכאבים האלה).
    במקרה שלי מדובר על כאבים שריר רמבויד בגב האמצעי.

יוסי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי בסביבת עבודה

גיל בן טובים
    25/10/2007

יוסי שלום
    השינוי אמור להשפיע תוך כמה ימים בדרך כלל, כנראה שהשינוי שעשית לא היה נכון או לא היה נכון חלקית. בדרך כלל כאב בשריר בגב האמצעי נובע מתמיכה לקויה של משענת הגב ומנח ישיבה שגורם להרמת כתפיים. אפילו הרמת כתפיים קטנה ולא מורגשת עלולה לקבע את הבעיה.
    בדרך כלל, איש מקצוע, כדוגמת יועץ ארגונומי עם נסיון רב יכול לראות בקלות מנחים בעייתים שאדם מן היישוב לא מרגיש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו