מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זמן שיפוריוסי20/10/2007
שלום,
כמה זמן אחרי שאשנה את ההרגלים הרעים אני צפוי לחוש שינויים ? ימים בודדים ? שבועות ?
אני מתכוון להעלמות הכאבים וכו'
תודה
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפורים ארגונומיים
גיל בן טובים20/10/2007יוסי שלום
לא ניתן לענות על שאלתך במדוייק, היות ולא מסרת רקע כול שהוא על מיקום הכאב, תדירות הכאב, גיל, שעות עבודה מול מסך המחשב ועוד. מהנסיון שלנו התוצאות הם טובות ולפעמים אף מיידיות וזאת הסיבה לקיומנו.
אם לא היו שיפורים, החברות לא היו מזמינות אותנו לייעוצים.
לפעמים שינוי קטן כמו הנמכת המסך או קביעת גובה הישיבה עוזרים בצורה משמעותית.
מטרת הארגונומיה היא למנוע כאבים ע"י זיהוי גורמי הסיכון בסביבת העבודה ובהרגלי העבודה האנושיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא לגבי הזמן בלבד
יוסי24/10/2007שלום,
אין לי ספק ששינויים יכולים לעזור, השאלה היא כמה זמן אחרי שינוי וללא הפסקת כאבים אני יכול לדעת שהשינוי לא עוזר (לפחות לא לכאבים האלה).
במקרה שלי מדובר על כאבים שריר רמבויד בגב האמצעי.
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי בסביבת עבודה
גיל בן טובים25/10/2007יוסי שלום
השינוי אמור להשפיע תוך כמה ימים בדרך כלל, כנראה שהשינוי שעשית לא היה נכון או לא היה נכון חלקית. בדרך כלל כאב בשריר בגב האמצעי נובע מתמיכה לקויה של משענת הגב ומנח ישיבה שגורם להרמת כתפיים. אפילו הרמת כתפיים קטנה ולא מורגשת עלולה לקבע את הבעיה.
בדרך כלל, איש מקצוע, כדוגמת יועץ ארגונומי עם נסיון רב יכול לראות בקלות מנחים בעייתים שאדם מן היישוב לא מרגיש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)