מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה כלליתמירה22/04/2010
ראיתי בתשובות לשאלות קודמות שאתם מפנים הרבה פעמים לפנות לארגונום. העניין הוא שבעבודה שלי אין ארגונום. והייתי רוצה להבין האם אני יושבת נכון כדי להימנע מנזק אפשרי בעתיד. איך ואיפה אני יכולה לברר את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יועץ ארגונומי במקום העבודה
גיל בן טובים22/04/2010הי מירה
לצערי במרבית מקומות העבודה בישראל אין יועץ ארגונומי קבוע , החברות היחידות בישראל שיש להם שירות זה הם אינטל, טבע וגוגל ואולי עוד מספר חברות שאולי פספסתי אותם.
יועצים ארגונומיים עובדים באופן עצמאי ומקומות עבודה מבקשים את השירות בהתאם לדרישת העובדים בדרך כלל. העצה שלי היא שתפני לגורם המתאים במקום העבודה ותציעי את השירות, בדרך כלל מעסיקים נענים לבקשות אלו, במידה והמעסיק בשום פנים ואופן לא יענה לבקשתך סביר להניח שגם כל סביבת העבודה שלך בעייתית ולכן גם יועץ ארגונומי לא יוכל לעזור לך, כי צריך לפחות סביבת עבודה סבירה בשביל לתת ייעוץ.
אם ניקח דוגמא מתחום אחר על מנת להבהיר את הנקודה, לא ניתן לתת ייעוץ עסקי למישהו שאין לו אפילו רעיון לעסק ואפשרות מינימלית לגייס כסף עבור עסק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)