שאלה כללית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה כללית
    מירה
    22/04/2010

ראיתי בתשובות לשאלות קודמות שאתם מפנים הרבה פעמים לפנות לארגונום. העניין הוא שבעבודה שלי אין ארגונום. והייתי רוצה להבין האם אני יושבת נכון כדי להימנע מנזק אפשרי בעתיד. איך ואיפה אני יכולה לברר את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה כללית

הוספת תגובה

• יועץ ארגונומי במקום העבודה

גיל בן טובים
    22/04/2010

הי מירה

לצערי במרבית מקומות העבודה בישראל אין יועץ ארגונומי קבוע , החברות היחידות בישראל שיש להם שירות זה הם אינטל, טבע וגוגל ואולי עוד מספר חברות שאולי פספסתי אותם.
    יועצים ארגונומיים עובדים באופן עצמאי ומקומות עבודה מבקשים את השירות בהתאם לדרישת העובדים בדרך כלל. העצה שלי היא שתפני לגורם המתאים במקום העבודה ותציעי את השירות, בדרך כלל מעסיקים נענים לבקשות אלו, במידה והמעסיק בשום פנים ואופן לא יענה לבקשתך סביר להניח שגם כל סביבת העבודה שלך בעייתית ולכן גם יועץ ארגונומי לא יוכל לעזור לך, כי צריך לפחות סביבת עבודה סבירה בשביל לתת ייעוץ.
    אם ניקח דוגמא מתחום אחר על מנת להבהיר את הנקודה, לא ניתן לתת ייעוץ עסקי למישהו שאין לו אפילו רעיון לעסק ואפשרות מינימלית לגייס כסף עבור עסק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו