שולחן ארגונומי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שולחן ארגונומי
    מאיה
    15/04/2007

אני מחפשת שולחן ארגונומי מתכוונן (עובדת מהבית) ואני לא בטוחה שאני לגמרי מבינה את הקטע. התחלתי לחפש שולחנות ארגונומים בעקבות המלצה מחבר...אבל אשמח אם תסבירו לי מה היתרון של שולחן ארגונומי ואיך ניתן להבחין בין השולחנות השונים. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שולחן ארגונומי

הוספת תגובה

• שולחן ארגונומי

גיל בן טובים
    15/04/2007

מאיה שלום
    היתרון בשולחן ארגונומי הוא המגרעת העגולה שמאפשרת לאמות היידים להשען על השולחן. ברגע שאמות היידים מונחות על השולחן, הישיבה יותר סימטרית, הכתפיים, השכמות והצוואר רפויים וטונוס השרירים רפוי ולא מצוי במאמץ מתמיד. הגובה הסטנדרטי של שולחנות נע בין 72 ס"מ ל-76 ס"מ.
    עדיף שולחן גבוה ומי שנמוך משתמש בהדום לרגליים. חשוב שהשולחן יהיה כמה שיותר רחב, דבר המאפשר מיקום נכון של מסך המחשב, המקלדת, העכבר וניירות עבודה. שימי לב גם שהחלק הימיני והשמאלי של השולחן שווים בגודלם ואין מתחת לשולחן הפרעה לרגליים. לאחר שתקני את השולחן
    הארגונומי, תוודאי שגובה הכיסא מצוי בגובה המתאים ומסך המחשב והמקלדת ממורכזים בהתאם למגרעת הארגונומית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו