מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם כסא התלמיד שעשוי מעץ ,אגרונומי!סמי01/09/2010
עלה רעיון בראש שכסאות בית הספר הם אינם אגרונומיים, אבל טוב לנו לחיות עם הכסאות האלה שכבר קיימים עשרות שנים ואף אחד לא טרח לשדרג אותם!!
יש לי שיטה טובה ומהירה להפות את הכסא מעץ לכסא אגרונומי!!
האם זה מעניין!!
לפי דעתי כן
בואו תעזרו לי להתקדם ברעיון
שם המוצר שלי "ישבנון"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיסא ארגונומי
גיל בן טובים01/09/2010סמי שלום
דבר ראשון, כותבים ארגונומיים ולא אגרונומיים.
הגדרה מהו כיסא ארגונומי הינה רחבה ביותר ובשורה תחתונה מותאם אישית.
דבר ראשון הכיסא חייב להיות בעל אפשרות כוונון ולהתאים לגובה שונה של ילדים.
לאחר מכן, צריכה להיות חשיבה על תנועתיות בכיסא שתיצור ישיבה דינאמית. כיום הכיסאות שהילדים יושבים בהחלט לא עומדים בקריטריון ארגונומי. כל המצאה חדשה תתקבל בברכה, ישנם היום בתי ספר באירופה שהתלמידים יושבים על כדורי פיטבול בגדלים שונים במקום כיסא רגיל.
לגבי המוצר שקראת לו ישבנון, ישנו מוצר בשם זה שנמכר עבור ילדים קטנים שיושבים על אסלה ולכן כדאי לך למצוא שם אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)