שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אורן
    18/11/2007

היי פורום מעולה!!! אני קורא המון וזה עוזר לי :) רציתי לשאול איך בוחרים עכבר נכון עקב כאבים בשורש כף ידי שהופיעו לאחרונה. אמרו לי שזה אולי עקב שימוש לא נכון בעכבר. אשמח לתגובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• עכבר ארגונומי

גיל בן טובים
    18/11/2007

אורן שלום
    קודם כל תודה רבה על הפידבק.
    לעניין שאלתך, התשובה היא כזאת, ישנם משתמשי מחשב רבים, אבל לא כולם, שרגישים לחיכוך הנוצר בין השולחן לעכבר. במקרים כאלו, מומלץ להשתמש בפד ג'ל למניעת החיכוך. לגבי השימוש בעכבר, יש להקפיד שכל אמת היד תהיה מונחת על השולחן, על מנת ליצור מנח ניטרלי ללא שבירות הצידה במפרק כף היד, לבחור עכבר שטוח המתאים לגודל כף היד, ניתן להעזר בעכבר אנכי, לעשות הרבה הפסקות הכוללות תרגילים לזרימת דם, כגון: כדור סקוויז-בול או תרגילים המאפשרים תרגול של טווח תנועה מלא של המפרקים ולשחרור הנוזל הסינוביאלי של המפרק.
    יש לדאוג שהכבל של העכבר יהיה מספיק ארוך על מנת ליצור יותר תנועה במפרק. אם משתמשים במגש מקלדת, חובה למקם את העכבר ליד המקלדת ולא על השולחן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו