מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחירת כסא לעבודה משרדיתשי20/10/2010
שלום רב,
אני סטודנט, ומעוניין לרכוש כיסא לעבודה ממושכת מול שולחן (עם ספרים) ומול מחשב.
אני מעוניין לרכוש כיסא בריא, נוח ואיכותי, כאשר התקציב אינו מהווה מגבלה.
מספר נתונים בסיסיים:
- הגובה שלי הינו 1.73
- משקל 70 ק"ג
- קשת מעט גדולה בגב התחתות.
- גובה השולחן הינו גמיש.
- אני עושה פעילות גופנית מרובה כגון, ריצה, יוגה ופילאטיס, ומקפיד על יציבה זקופה ונכונה.
- סובל מעט מכאבי גב תחתון, וכאבי כתפיים.
אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מספר חברות/ דגמים ספציפיים של כיסאות עבודה מתאימים. (ללא מגבלת תקציב).
אני מעוניין בכסא איכותי "ברמה גבוהה".
תודה רבה,
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת כסא לעבודה משרדית - תגובה
דלית בן טובים21/10/2010שי שלום,
אני לא יכולה בפורום זה להמליץ על כיסא של חברה מסוימת,
אתה מוזמן ליצור עימי קשר.
שם אוכל לענות לשאלתך,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכסא מחשב
יהודה29/12/2010אשמח לקבל פרטים על יצרן כסאות מומלץ
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על יצרן כיסאות
גלי14/02/2013שלום רב,
הייתי רוצה להמליץ לך על יצרן כיסאות מומחה בתחום שמשלב במוצריו את התחום הארגונומי..
אני קלדנית במקצועי ולכן יש אצלי חשיבות רבה מאוד לאיכות הכיסא, המקום שאני עובדת בו רוכש את מוצריו מאורן ריהוט משרדי.
מקווה שתהיה מרוצה, אני אישית מאוד מרוצה..
שיהיה בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכסא מחשב - תגובה
גיל בן טובים30/12/2010הפורום לא נועד לתת המלצות ליצרנים ספציפים. ההמלצה שלי היא לבחור כיסא המותאם למידות המשתמש ולשולחן העבודה. המבחר הוא עצום וישנם הרבה חברות מצויינות שמוכרות כיסאות מצויינים בטווחי מחיר שונים.
הטעות היא שהולכים לפי המותג ולא לפי ההתאמה.
גם בנעלי ריצה עושים את אותה טעות.
אם אתה באמת רוצה בדיקה מקצועית והתאמה מושלמת לכיסא, כדאי לך לפנות ליועץ ארגונומי שיעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)