אצבע קופצת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אצבע קופצת
    קרן
    27/10/2010

שלום רב,

החל מאתמול אני מרגישה כי אצבע האמה ביד ימין כאילו זזה/קופצת מרצונה, דבר שאני לא שולטת בו בכלל. יש רגעים שאני בכלל לא מרגישה את זה ויש רגעים שהיא ממש קופצת ואם מסתכלים טוב, ניתן לראות את זה (זה מזכיר לי תחושה של קפיצה בלתי רצונית של עפעף העין).

ברצוני לציין שאני עובדת שעות ארוכות מול המחשב וזו היד שבה אני מחזיקה את העכבר.

אשמח לשמוע במה לדעתך מדובר.

תודה,

קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אצבע קופצת

הוספת תגובה

• אצבע קופצת - תגובה

דלית בן טובים
    27/10/2010

קרן שלום,

ראשית אני ממליצה לך לגשת לברור רפואי של התופעה שאת מתארת ועלי להדגיש שכל המידע שאני נותנת לך אינו מחליף התייעצות עם רופא.

התופעה שאת מציינת נקראת אצבע הדק, היא נגרמת משיבוש עצבי שהסיבות לו יכולות להיות רבות ומגוונות.

במקביל לברור הרפואי אני ממליצה לך מאוד להזמין יועץ ארגונומי שיבחן את סביבת העבודה שלך ויעזור לך לנטרל גורמי סיכון שייתכן שיש להם קשר לבעיה אותה את חווה ויעזור לך להתאים את הציוד הארגונומי הטוב ביותר עבורך.

אנא אל תהססי לפנות אלי בכל שאלה או הבהרה,

בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו