כאב במפרק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב במפרק
    אנדרו
    29/11/2010

לפני חודש התחלתי לעבוד שעות רבות על המחשב, והופיעו לי כאבים במפרק הימיני, בעיקר בצד של הזרת והקמיצה. האם יש לכם עצות מה לעשות לגבי הכאבים, ואיך למנוע אותם בהמשך?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב במפרק

הוספת תגובה

• כאב במפרק - תגובה

גיל בן טובים
    30/11/2010

אנדרו שלום

הכאבים שאתה מתאר כניראה נובעים מסביבת עבודה לא ארגונומית ושילוב של ישיבה לא נכונה.
    הדבר הנכון ביותר הוא לטפל בבעיה כבר מהתחלה ולא לחכות יותר מידי, כי אז מתחילים להיווצר דלקות וקשה מאוד לצאת מזה.
    הדרכה ארגונומית הכוללת ציוד ארגונומי מתאים כדוגמת עכבר ארגונומי אנכי או משטח תמיכה ארגונומי מרופד לתמיכת אמות הידיים יכול מאוד לסייע לך.
    ישנם בשוק מספר יועצים ארגונומיים וספקי ציוד ארגונומי העוסקים בתחום כולל אותי.
    פשוט תחפש בגוגל ארגונומיה ותמצא מידע רב.

תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה גיל

אנדרו
    01/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ישיבה נכונה מול המחשב

גיל בן טובים
    02/12/2010

הי אנדרו

אני תמיד לרשותך, אל תהסס לפנות בכל בקשה או שאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו