מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כסא ללימודים ןעבודה מול מחשבעידו21/12/2010
שלום רב,
אני סטודנט, ונמצא במנח ישיבה במרבית שעות היום.
מעוניין לרכוש כסא שישמש אותי ללימודים ועבודה מול מחשב שולחני בביתי.
התקציב אינו מוגבל.
ברצוני לשאול האם כדאי לקנות "כסא מנהלים" או "כסא מזכירה/עובד"?
מה ההבדלים בין הדגמים המובחרים בשתי קטגוריות אלו, פרט לנושא העיצובי?
הקריטריון היחידי שמנחה אותי בבחירת הכיסא הוא ישיבה בריאה ונכונה.
באיזו קטגוריה מומלץ לבחור ומדוע?
תודה רבה,
שי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כסא ללימודים ןעבודה מול מחשב - תגובה
גיל בן טובים22/12/2010שי שלום
סביבת עבודה מורכבת ממספר גורמים שחובה להתייחס אליהם. לדוגמא: גם אם תקנה את הכיסא הטוב ביותר ושולחן העבודה שלך לא יתאים מבחינת עומק, גובה, שפה חדה בקצה השולחן, עובי שולחן לא תוכל להפיק שום הטבה בריאותית מהכיסא. לדעתי, הדבר הנכון ביותר הוא במסגרת התקציב שיש לך לבקש ייעוץ ארגונומי שיעזור לך לרכוש את הכיסא המתאים עבורך ובמקביל גם ידאג לשולחן מתאים, עכבר ארגונומי, מסך ועוד. לגבי שאלתך מה עדיף, כיסא מנהלים או כיסא מזכירה? התשובה היא שהכיסא המתאים הוא כיסא שמתאים לגובה שלך, מידות הגוף, מתאים לשולחן ועוד. ראיתי כבר הרבה אנשים שרכשו כיסא באלפי שקלים ולא נהנו ממנו היות ומשענות הידיים נתקעו בשולחן, מקסימום ההגבהה של הכיסא היה נמוך מידי ועוד.
עדיף להשקיע במספר מוצרים ארגונומיים טובים ולא להשקיע את כל התקציב על כיסא אחד. בסופו של דבר, אני מבטיח לך שבחירה נכונה של ציוד על ידי יועץ ארגונומי תהיה בתקציב יותר נמוך כולל עמלת היועץ מאשר רכישה יקרה ולא מתאימה שאתה תבצע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)