כסא ללימודים ןעבודה מול מחשב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כסא ללימודים ןעבודה מול מחשב
    עידו
    21/12/2010

שלום רב,

אני סטודנט, ונמצא במנח ישיבה במרבית שעות היום.
    מעוניין לרכוש כסא שישמש אותי ללימודים ועבודה מול מחשב שולחני בביתי.
    התקציב אינו מוגבל.

ברצוני לשאול האם כדאי לקנות "כסא מנהלים" או "כסא מזכירה/עובד"?
    מה ההבדלים בין הדגמים המובחרים בשתי קטגוריות אלו, פרט לנושא העיצובי?
    הקריטריון היחידי שמנחה אותי בבחירת הכיסא הוא ישיבה בריאה ונכונה.
    באיזו קטגוריה מומלץ לבחור ומדוע?

תודה רבה,

שי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כסא ללימודים ןעבודה מול מחשב - תגובה

גיל בן טובים
    22/12/2010

שי שלום

סביבת עבודה מורכבת ממספר גורמים שחובה להתייחס אליהם. לדוגמא: גם אם תקנה את הכיסא הטוב ביותר ושולחן העבודה שלך לא יתאים מבחינת עומק, גובה, שפה חדה בקצה השולחן, עובי שולחן לא תוכל להפיק שום הטבה בריאותית מהכיסא. לדעתי, הדבר הנכון ביותר הוא במסגרת התקציב שיש לך לבקש ייעוץ ארגונומי שיעזור לך לרכוש את הכיסא המתאים עבורך ובמקביל גם ידאג לשולחן מתאים, עכבר ארגונומי, מסך ועוד. לגבי שאלתך מה עדיף, כיסא מנהלים או כיסא מזכירה? התשובה היא שהכיסא המתאים הוא כיסא שמתאים לגובה שלך, מידות הגוף, מתאים לשולחן ועוד. ראיתי כבר הרבה אנשים שרכשו כיסא באלפי שקלים ולא נהנו ממנו היות ומשענות הידיים נתקעו בשולחן, מקסימום ההגבהה של הכיסא היה נמוך מידי ועוד.
    עדיף להשקיע במספר מוצרים ארגונומיים טובים ולא להשקיע את כל התקציב על כיסא אחד. בסופו של דבר, אני מבטיח לך שבחירה נכונה של ציוד על ידי יועץ ארגונומי תהיה בתקציב יותר נמוך כולל עמלת היועץ מאשר רכישה יקרה ולא מתאימה שאתה תבצע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו