תחושת נימול ביד...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת נימול ביד...
    כרמל
    03/02/2011

שלום,
    יש לי בזמן האחרון תחושת נימול בחלק מהאצבעות ביד ימין. אנשים אמרו לי שזה יכול להיות קשור לישיבה ממושכת מול מחשב.

אני עובדת מול מחשב כתשע שעות ביום ומגיעה הביתה ובדרך כלל נמצאת מול המחשב עוד כשעתיים ולפעמים אף יותר, כי אני גם סטודנטית.

בזמן האחרון יש לי כאבי גב גם כשאני מתעוררת, כמעט כל יום (לפעמים אני ישנה עם שתי כריות).

האם עלי לפנות לרופא? מה אני יכולה לעשות כשאני יושבת כל כך הרבה בעבודה? אני מנסה לקום הרבה, אבל לא תמיד אפשר...

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושת נימול ביד...

הוספת תגובה

• תחושת נימול ביד... - תגובה

דלית בן טובים
    03/02/2011

כרמל שלום

כיום המון משתמשי מחשב סובלים מכאבים ודלקות במפרקי הידיים הכוללים תחושות נימול.
    הסיבה לכך היא העומס העצום הנגרם בזמן הקלדה ושימוש בעכבר על מפרקי כף היד, האמות וחגורת הכתפיים.
    שילוב של ישיבה לא נכונה הכוללת מיקום לא נכון של האביזרים ועמדת עבודה שגויה בהיבט ההנדסי מכפילה את הסיכוי להיפגע.
    הפתרון: ייעוץ ארגונומי אישי בעמדת העבודה שלך, כולל התאמת ציוד ארגונומי המותאם עבורך.
    אם תחפשי בגוגל תמצאי מספר יועצים בתחום, ביניהם אותי ותוכלי לבחור את היועץ המתאים עבורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו