מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושת נימול ביד...כרמל03/02/2011
שלום,
יש לי בזמן האחרון תחושת נימול בחלק מהאצבעות ביד ימין. אנשים אמרו לי שזה יכול להיות קשור לישיבה ממושכת מול מחשב.
אני עובדת מול מחשב כתשע שעות ביום ומגיעה הביתה ובדרך כלל נמצאת מול המחשב עוד כשעתיים ולפעמים אף יותר, כי אני גם סטודנטית.
בזמן האחרון יש לי כאבי גב גם כשאני מתעוררת, כמעט כל יום (לפעמים אני ישנה עם שתי כריות).
האם עלי לפנות לרופא? מה אני יכולה לעשות כשאני יושבת כל כך הרבה בעבודה? אני מנסה לקום הרבה, אבל לא תמיד אפשר...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת נימול ביד... - תגובה
דלית בן טובים03/02/2011כרמל שלום
כיום המון משתמשי מחשב סובלים מכאבים ודלקות במפרקי הידיים הכוללים תחושות נימול.
הסיבה לכך היא העומס העצום הנגרם בזמן הקלדה ושימוש בעכבר על מפרקי כף היד, האמות וחגורת הכתפיים.
שילוב של ישיבה לא נכונה הכוללת מיקום לא נכון של האביזרים ועמדת עבודה שגויה בהיבט ההנדסי מכפילה את הסיכוי להיפגע.
הפתרון: ייעוץ ארגונומי אישי בעמדת העבודה שלך, כולל התאמת ציוד ארגונומי המותאם עבורך.
אם תחפשי בגוגל תמצאי מספר יועצים בתחום, ביניהם אותי ותוכלי לבחור את היועץ המתאים עבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)