מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ישיבהלורי26/12/2007
אני יושבת כל היום מול המחשב, עושה הפסקות מדי פעם, אךלאחר כמה שעות כואב לי מאד הישבן רק בצד שמאל. אני מניחה שזה מהמשקל ומחוסר תזוזה, אך זה מעולם לא קרה לי. האם יש לכם הסבר או פתרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישיבה ממושכת
גיל בן טובים28/12/2007לורי שלום
שעות הישיבה הרבות בעבודה בתוספת אורח החיים היושבני בחיים בכלל, מנוון את השרירים התומכים במפרקים, בחוליות ובכלל בשלד. בנוסף, החוליות נדחסות והעומס בדרך כלל מרוכז יותר בצד שעליו אנו מעדיפים בדרך כלל להשען.
העומסים מצטברים עד שאנו מרגישים אותם. לאנשים מסויימים לוקח כמה שנים עד שהם חווים זאת ולאחרים זה קורה בצורה מיידית.
הפתרון הוא, ייעוץ ארגונומי שיזהה את המפגע הארגונומי שגורם לכאב הנקודתי, סידור סביבת העבודה, על מנת ליצור מנחי עבודה נכונים ותמיכה מלאה לגב, לאמות הידיים, צוואר, כתפיים ושכמות, הדרכה לגבי ישיבה דינאמית המחלקת את העומסים בצורה יותר נכונה, הדרכה לגבי הקלדה ושימוש בעכבר ועוד.
ההמלצה שלי היא לשכנע את מקום העבודה שלך להזמין ייעוץ ארגונומי. מקומות עבודה שהשכילו להזמין ייעוץ ארגונומי על מנת למנוע את הכאבים ואי הנוחות הנוצרים בסביבה הממוחשבת ולטפל באלו שיש להם כבר כאבים הרוויחו עובדים בריאים, שבעי רצון ובעלי תפוקה טובה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)