כאבי ישיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ישיבה
    לורי
    26/12/2007

אני יושבת כל היום מול המחשב, עושה הפסקות מדי פעם, אךלאחר כמה שעות כואב לי מאד הישבן רק בצד שמאל. אני מניחה שזה מהמשקל ומחוסר תזוזה, אך זה מעולם לא קרה לי. האם יש לכם הסבר או פתרון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ישיבה

הוספת תגובה

• ישיבה ממושכת

גיל בן טובים
    28/12/2007

לורי שלום
    שעות הישיבה הרבות בעבודה בתוספת אורח החיים היושבני בחיים בכלל, מנוון את השרירים התומכים במפרקים, בחוליות ובכלל בשלד. בנוסף, החוליות נדחסות והעומס בדרך כלל מרוכז יותר בצד שעליו אנו מעדיפים בדרך כלל להשען.
    העומסים מצטברים עד שאנו מרגישים אותם. לאנשים מסויימים לוקח כמה שנים עד שהם חווים זאת ולאחרים זה קורה בצורה מיידית.
    הפתרון הוא, ייעוץ ארגונומי שיזהה את המפגע הארגונומי שגורם לכאב הנקודתי, סידור סביבת העבודה, על מנת ליצור מנחי עבודה נכונים ותמיכה מלאה לגב, לאמות הידיים, צוואר, כתפיים ושכמות, הדרכה לגבי ישיבה דינאמית המחלקת את העומסים בצורה יותר נכונה, הדרכה לגבי הקלדה ושימוש בעכבר ועוד.
    ההמלצה שלי היא לשכנע את מקום העבודה שלך להזמין ייעוץ ארגונומי. מקומות עבודה שהשכילו להזמין ייעוץ ארגונומי על מנת למנוע את הכאבים ואי הנוחות הנוצרים בסביבה הממוחשבת ולטפל באלו שיש להם כבר כאבים הרוויחו עובדים בריאים, שבעי רצון ובעלי תפוקה טובה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו