מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גובה כסאאיתי06/06/2011
שלום רב,
אני בחור בן 26, גובהי 175 ס'מ. רציתי לדעת בבקשה - בעבודה מול מחשב או בכתיבה על שולחן, מה צריך להיות גובה הכסא מהרצפה? איך אדע מה הגובה הנכון? יש לי כסא סטודנט שניתן להעלות או להוריד את גובהו, איך מה הגובה הרצוי? אני פשוט מרגיש שאני טיפה מאמץ את הצוואר בעת הכתיבה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גובה כסא - תגובה
גיל בן טובים06/06/2011גובה ישיבה נכון
הדרך הטובה ביותר לדעת מהו גובה הישיבה הנכון הוא ע"י הנחת אמות הידיים על השולחן. אם תשב נמוך מידי תרגיש שאתה מרים את הכתפיים, אם תשב גבוה מידי תרגיש שאתה יושב בכיפוף.
חגורת הכתפיים צריכה להיות שמוטה בעת הנחת אמות הידיים על השולחן. גובה השולחן צריך להיות 72 ס"מ (מתאים לגובה שלך) ולא יותר מזה.
השלב הבא שאתה צריך לשים לב אליו הוא גובה המסך. החלק העליון של המסך צריך להיות בגובה העייניים, כלומר רוב המבט כלפי שני שליש התחתון של המסך צריך להיות כלפי מטה (פחות מאמץ לצוואר).
בדרך כלל, מרגישים את הצוואר במידה והמסך גבוה מידי או נמוך מידי.
כמובן שים לב שהמסך יהיה מולך במרחק של יד ישרה ממך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)




