שולחן אוכל המשמש גם כשולחן מחשב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שולחן אוכל המשמש גם כשולחן מחשב
    יפעת
    14/06/2011

שלום.
    יש לי לפטופ שמונח על שולחן האוכל, שם אני עובדת. גובה השולחן כ-74 ס"מ וגובה הכיסא (כיסא פשוט) כ-44 ס"מ. מאוד לא נוח לי להשתמש בלפטופ משום שכואבות לי כתפיים הכתפיים והזרועות. אשמח להמלצה על שולחן אשר יכול לשמש גם כשולחן אוכל וגם כשולחן עבודה עם לפטופ.
    נ.ב. הגובה שלי הוא 1.75. בתודה מראש, יפעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שולחן אוכל המשמש גם כשולחן מחשב - תגובה

גיל בן טובים
    15/06/2011

הי יפעת

כאבי הכתפיים שלך נגרמים כתוצאה מישיבה נמוכה מידי ביחס לשולחן. על מנת להקליד את נאלצת להרים את הכתפיים, דבר היוצר עומס עצום על חגורת הכתפיים.
    בזמן הנחת אמות הידיים על השולחן את צריכה להרגיש שהכתפיים רפויות וללא מאמץ. אנשים עד גובה 175 ס"מ רצוי שגובה השולחן לא יהיה יותר מ-72 ס"מ.
    במידה ותרצי להישאר עם השולחן הקיים תאלצי להגביה את הכיסא (את יכולה להשתמש בכרית) או לשבת עם כיסא מחשב שניתן לשנות את גובהו.
    בנוסף רצוי להשתמש בהדום רגליים.
    אם תרצי להישאר עם הכיסא הנוכחי ולא לשנות בו כלום, תנסי להנמיך את גובה השולחן ל-72 ס"מ או לרכוש שולחן חדש.
    היום יש גם עמדות ישיבה עמידה שניתן חלק מהיום גם לעבוד תוך כדי עבודה, מאוד מומלץ למי שסובל מכאבי גב תחתון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו