כאבי גב תחתון מוזרים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב תחתון מוזרים...
    קרן
    29/06/2011

בוקר טוב
    אני בת 25 מאמנת פילאטיס מכשירים וגם מתאמנת בפילאטיס, מתיחות ואף חובבנית הרמת משקולות.
    לפני כ-3 חודשים החלו לי כאבים המוקרנים לגב תחתון והם לא עוברים...
    אני גם מטופלת בדיקור סיני...
    אין לי הקרנות כאלו או אחרות לרגליים....
    כל יום אני מנסה לשחרר קצת את הגב ע"י פתיחת צירים שבעלי המעסה עושה לי, ומוציאה קליקים כמובן.
    מה יכולה להיות הסיבה?ואיך פותרים אותה?זה מחרפן...כמו כן אני מרגישה את הכאב מתגבר בזמן שיעול... ,"כאילו משהו שבור", הייתכן שעצב נוגע לי בחוליה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב תחתון מוזרים...

הוספת תגובה

• כאבי גב תחתון מוזרים... - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    30/06/2011

קרן שלום,
    תודה על הפירוט,
    לפי תאורייך, כנראה קיימת אצלך גמישות יתר ברקמות הרכות הכלליות (יותר מרכיבי רקמות אלאסטין מאשר רקמות קולאגן קשיחות) ואז, קרוב לוודאי שיש לך נזק בתוך אחת מכריות הדיסק, אשר כרגע מפתחת חריצים ברקמה הפנימית שלה, ולכן הכאב מוגבר בעומס או בשיעול.
    יתכן גם שישנה רגישות או דלקת בסחוסי המיפרקים אך אז, הכאב היה יותר קבוע?
    בכל מקרה, אנו לא ממליצים לבמע טיפול עצמי של קליקים, מכיוון שצפוי מאוד שהנך הולכת/עומדת/שוכבת עם אגן לא ישר ואורכי רגליים לא שוות, כך שכאשר יש עומס, יש התגברות לחץ בכיוון מסויים.
    ממליצים לך ללכת להיבדק את דר לכירופרקטיקה, ועדיף כאלו שמתמחים בספורט או שיקום,
    אשמח לבדוק, לאבחן מקצועית ולטפל בך שיקומית בהתאם באם תרצי,
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו