שלוש שנים,לאחר ניתוח בגב תחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלוש שנים,לאחר ניתוח בגב תחתון
    אורה
    05/08/2011

שלום אלייכם ,המומחים בכירופרקטיקה.אני בת49,ליפניי שלוש שנים עברתי שני ניתוחים רצופים בתוך חודש, בגב תחתון L4-5 .לאחר שלושה שבועת של ניתוח הראשון, היתחילו אותם כאבים שהיו לי.הרופאים החליתו שוב לנתח.מאז מדיי שנה הכאבים חוזרים.טופלתי בסטרוידים.לכן השאלה האם מותר לי לקבל טיפול בכירופרקטיקה. ברצוני להראות את ה MRI שבוצע ליפני שנה וחצי. ת ו ד ה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלוש שנים,לאחר ניתוח בגב תחתון - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    06/08/2011

אורה שלום ותדה על הפנייה,
    לאור תיאורייך וגילך, יתכן שהתפתחו אצלך רקמות הצטלקות באיזור הניתוחים, וכן יתכן כי התפתחו זיזים סידניים לאורך השנים לפני הניתוחים, לכן כדאי שתנסי להעלות את תמונות ה MRI, 2 מכל תת סדרה כתמונות JPEG כאן בפורום וננסה לתת לך הכוונה מדוייקת יותר.
    ככל, אנו עוזרים מאוד בטיפולי הכירופרקטיקה השיקומית למטופלים אשר נשארו עם כאבים לאחר הניתוח בכך שאנו משחררים ומיישרים את איזור האגן וחוליות הגב ומשלבים תוך כדי טיפול תרגילים בשבילך, מכוונים אותך במקביל לדיקור סיני אם צריך, לפילאטיס או הידרוטרפיה ואם יש צורך, גם שילוב של טיפול זריקתי במרפאת הכאב,
    נשמח לעזור כמה שנוכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על היתייחסותך

אורה
    07/08/2011

שלום רב דר. עופר ברוך.מנסה לעלות את MRI .לא בטוח שהצלחתי. עד משהו,היתחלתי בטיפול כירופרקתי.הכאבים יותר, לא יכולה לעמוד.האם כדיי להמשיך. ת ו ד ה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנא תגיב.

אורה
    10/08/2011

דוקטור עופר, שלום.מבקשת תגיב בבקשה להודעה הקודמת.מאוד חשוב לי שתיראה את MRI. השאילתי, אני מטופלת בכירופרקטיקה וגם מקבלת תרופת ליריקה. בתחילת חודש הבא יש לי הזרקת אפידורל.,האם לדחות בינתים. ת ו ד ה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנא תגיב. - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    11/08/2011

אורה שלום,
    לפי תיאורייך הייתי מציע להמשיך ולשלב בין כלל מרכיבי הטיפול בך: הכירופרקט, הליריקה והזריקה.
    מה שנראה חסר בתמונה, זה הפאן השיקומי כגון התעמלות משקמת, הידרוטרפיה וכו'
    לגבי הטיפול הכירופרקטי הכואב,
    אנא נסי לדבר עם הכירופרקט המטפל לשלב טכניקות עדינות יותר, מתיחות ושחרור קשרי שרירים, תרגילים לבית ואולי אף שימוש בפלסטר קינזיו כירופרקטי ייחודי אשר מפעיל חיישנים נוירולוגיים אשר עוזרים בייצוב הגב והאגן וכן מאלחשים כאב,
    אם אין שיפור,
    כדאי להגיע לחווד שניה אצל כירופרקט המומחה בשיקום וישנם כמה כאלו בישראל,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו