כאבי צוואר וראש ארוכים וקשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי צוואר וראש ארוכים וקשים
    גלית
    03/09/2011

שמי גלית בת 46 מזה מספר שנים הולך המצב כאבי הראש שלי מוחמר הכאב מתחיל בצוואר שכמות כתפיים ומקרין לי לאוזן ועד למצח ואז אני מקבלת מגרנות שנמשכות מספר ימים (אני מוכחרה לציין שיום לפני שמתחילים הכאבים אני מרגישה זרמים בחלק האחורי של הראש) נבדקתי אצל נרולוג והכל היה תקין בנוסף לזה כל הזמן נרדמת לי יד ימין שזה הצד שיותר כואב בצוואר ובראש.
    מכיוון שאני חולת אוטואימוני היפטיטס אסור לקחת כדורים נגד כאבים משום סוג.
    הייתי אצל אורטופד שבדק אותי שלח אותי לצילום רנטגן וטען שיש שרירם תפוסים שלוחצים על עצב שמקרין לי לראש ומשם הגעתי כבר מספר פעמים אל הפזיוטרפסטים שלחצו עשו מסאג' היתה הקלה למספר ימים אך שוב חזר הכאב ניסיתי גם דיקור אך גם הוא לא עזר. איזה טיפול אוכל לעשות שלא כרוך בכדורים לא בזריקות ושום דבר פולשני והאם הכירופקטיקה יכולה לעזור לי

תודה גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי צוואר וראש ארוכים וקשים - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    08/09/2011

גלית שלום,
    ממצאי הבדיקות ומסקנותיהם אינם ברורים, כי כפי שאת חשה, אין התקדמות במצבך, ולכן, גורם תפיסת השרירים והלחץ על עצבי התחושה בצוואר ובראש האחורי עדיין לא אובחן ולכן, גם לא טופל!
    ממליץ לך לפנות לד"ר לכירופרקטיקה לאבחון מקיף ועקב מצבך, הכולל בעייה אוטואימיונית, היתי ממליץ אף יותר, לפנות לכירופרקט מומחה ולא לכירופרקט רגיל.
    כמו ברפואה, גם במקצוע הכירופרקטיקה (מקצוע ולא שיטת טיפול) יש מספר רמות הכשרה מ דוקטורט של 7 שנים בסיסי ועד למומחים המוכשרים ולומדים אקדמית עוד 1-3 שנים תלוי בתחום המומחיות. לגבייך, רצוי כירופרקט המתמחה בתחום השיקום או הספורט,
    ההבדלים בין רמות ההכשרה מתבטאים בידע, באופן הבדיקות, וכמובן גם במשכן וביעילות שלהן,
    לצערנו מקצוע הכירופרקטיקה איננו בסל הבריאות והוא פרטי בעיקרון. קופות החולים רוכבות על הצלחת המקצוע ופתחו חברות בת פרטיות המעסיקות כירופרקטים בסיסיים אשר מוכנים לקבל מעט כסף (30שח) לטיפול, וזה משפיע על זמן ורמת הטיפול והבדיקות. לכן, לגבי המקרה שלך, עדיף במרפאות פרטיות, ועדיף מומחה.
    נשמח לעזור אם תבחרי בכך,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו