מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נמלול בצד ימין של הראשניסן לוזון04/09/2011
שלום רב,
שמי ניסן, בן 29 ללא בעיות בריאותיות מיוחדות.
לאחרונה אני מרגיש כי צד ימין של הגולגולת מעט רדום בהשוואה לצד שמאל.
ההבדל בתחושה מתבטא בעיקר כשנוגעים במקום וכן כאשר אני מזיז את הקרקפת.
בנוסף, לפעמים התופעות גם באזור אוזן ימין, ואז אני מרגיש כאילו היא נסתמת (במהלך נשימה עמוקה וכד').
עליי לציין התופעות הללו בעיקר מורגשות במהלך הקימה מהשינה בבוקר.
איני ישן על מיטה אורטופדית, וכן המיטה בביתי, לדעתי, קצרה ממידותי (גובהי כ- 184 ס"מ) ואורכה כ- 190 ס"מ, ואני נאלץ לישון עליה בכיפוף.
כמו כן, כאשר אני מזיז את הצוואר אני מרגיש כי קיימת אי-סימטריה ביכולת להניע את הצוואר לכל הכיוונים במידה זהה.
ברצוני לציין עוד, כי עברתי עקירת שן-בינה-ימין לפני כחודש.
האם התופעות הללו מוכרות? האם יש להם בסיס כירופרקטי? האם ניתנות לטיפול?
כמו כן, האם תוכלו להמליץ על אורך המיטה על מנת שהשינה תהיה טובה?
מאוד אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמלול בצד ימין של הראש - תגובה
ד``ר עופר ברוך09/09/2011ניסן שלום,
השאלות שאתה מעלה חשובות מאוד.
התחושות שאתה מרגיש יכולות להיות קשורות ללחץ של שרירי לחוליות על מיפרקי החוליות ועל עצבי תחושה היוצאים מהצוואר לקרקפת והראש האחורי והצידי,
ויכולות להיות קשורות לבעיות כלי דם,
כמעט בטוח כי הגבלת התנועה שאתה מרגיש קשורה לבעיה מכאנית בצוואר ולכן אבחון כירופרקטי הוא הנכון והראשוני שאתה צריך עבור ולפי האבחנות, כך יקבעו לך טכניקות טיפול כירופרקטיות,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)