החרפת כאב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החרפת כאב
    גילי
    12/09/2011

שלום
    אני סובל מכאב בעכוז ולפעמים ברגל עקב פריצת דיסק על בסיס רחב אך לא גדולהבL5S1 בטיפול כירופרקט שיקומי שעושה לי אולטאסאונד ודיקור חשמל י וחימום אך מטיפול לטיפול יש החמרה בכאב קודם לא היה לי כאב בגב אלא רק בעכוז או בעקב או בירך ועכשו יש כאב בגב כמו בזמן הפריצה האם זה נורמלי שיקרה כך או שנוצרת לי דלקת חדשה או מוגברת בעצב S 1 האם הטיפול לא מתאים לי חזק מדי או מגרה מדי את העצב?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החרפת כאב

הוספת תגובה

• החרפת כאב - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    12/09/2011

גילי שלום,
    אתה מנתח את המצב שלך בהחלט באופן מרשים, אך כנראה גם חבוייה אצלך חרדת כאב קודמת מההתקף הקודם,
    במקרה של דיסק רך ו/או גמיש דיקור חשמלי לשחרור שרירים לא יוביל לשיפור מהיר וכן לא האולטראסאונד שתפקידו לזרז חילוף חומרים ולהוריד דלקת ובצקת,
    במקום אלו, הייתי ממליץ לך לדבר עם הכירופרקט המטפל ולשקול יותר מתיחות רגליים ומותנית בסגנון קוקס או מקאנזי (טכניקות מתיחה כירופרקטיות מיוחדות) אשר תפקידן לגרום לשאיבת הבלט או הבקע הגדול פנימה, שילוב של טכניקות איזון חיישנים ומיפקרים באופן עדין ושילוב של פלסטרים קינזיולוגיים כירופרקטיים על העכוזים והגב על מנת לאמן את השרירים התומכים והחיישני תנועה לייצב את איזור החוליה החמישית והדיסק האחרון,
    והכי חשוב.....
    ללמד אותך תרגילי מתיחה והרגלי יציבה מונעת לדיסק רך, תרגול הידרוטרפי במים, מנוחה בשכיבה והליכה ואם אין שיפור בכאב, שקילת הפנייתך לטיפול נוגד דלקת תרופתי או לזריקת אפידורל,
    אילו הם השלבים הטיפוליים לפי תיאור מצבך,
    אנא פנה אסרטיבית לכירופרקט המטפל ודבר עימו לגיב דעתו על הוספת /הורדת מרכיבי טיפול.
    אם אין התקדמות, ניתן לפנות לחוו"ד שניה של כירופרקט מומחה,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

גילי
    13/09/2011

תודה ד,ר ברוך על תשובתך המפורטת אדבר עם הרופא המטפל. אך האם הגיונית הטענה שלו שהכאב אמור לעבור מהרגל ועכוז לגב עצמו? כי קודם רק בפריצה כאב לי בגב וזה עבר יחסית מהר ועכשו יש לי כאבים חזקים בגב שלא היו לפני הטיפול או שנהיתה לי דלקת חזקה יותר במקום בגב וזה גורם לכבא המוגבר שם?
    תודה על עזרתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    13/09/2011

בעיקרון, כן,
    כי כאשר הלחץ על העצב ביציאה בין החוליות מוקל, פוחת הכאב המקרין ברגל ובעכוז, ונשאר מתמקד ברקמות הרכות סובבות הדיסק והמיפרקי חוליות והשרירים והגידים, שעליהם לעבור שיקום בעזרת הידרוטרפיה ותרגילי חיזוק שיקום ומתיחה, והליכה!
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו