מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלט צווארי-זקוקה לעזרה.אורטל לוי14/09/2011
שלום אני בחורה בת 24 נשואה סובלת מבלט צווארי במשך 3-4 שנים בכל שנה הכאב רק מחמיר אני מרגישה בכל איזור הגב במיוחד בגב העליון,צוואר,שכמות,עצם הזנב, עכוז,והקרנה לידיים כאבים עזים כרוניים.
ניסיתי כל טיפול אפשרי, פיזוטרפיה,שיאצו,דיקור סיני,מיטות עיסוי למינהם.
עשיתי לפני חצי שנה צילום CT ואמ אריי והתגלה בלט צווארי קל C5-C6
*אני מיואשת מאוד!מפחדת גם כן להכנס להריון מרגישה כאבים בגב ובצוואר אפילו בישיבה עמידה והליכה במיוחד מרגישה חולשה מתמדת בכל הגוף במיוחד בידיים ולא מסוגלת להרים שום דבר
נמאס לי לסבול אני מחפשת פתרון טיפולי שיעזור לי לכאבים העזים אשמח להמלצות.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלט צווארי-זקוקה לעזרה. - תגובה
ד``ר עופר ברוך15/09/2011אורטל שלום,
תודה על הכנות והפירוט.
בנוסף למה שציינת,הרי שיתכן ואף קיימת לך תעלת שדרה צרה ממקור גנטי או התפתחותי אחר עקב עומסים במהלך הבגרות והשירות הצבאי,
או...
שפשוט את הולכת תפוסה ועם מנח אגן נוטה, הגורם לפיתולי יתר בעמוד השדרה ואז לכבאים וגם לבלט בצוואר.
לפי תיאורייך, מה שבאמת חסר לך בתוכנית הטיפולית, הוא טיפול כירופרקטי שיקומי, אשר יתחיל עם בדיקה מקיפה של מצב יציבתך, אופן עבודת השרירים והרפקלסים דרך התאמת טכניקות טיפול כירופרקטיות, תרגילי מתיחה ושיקום והקפדה על מניעה.
קיימות מגוון רמות הכשרה כירופרקטיות החל בד"ר לכירופרקטיקה בסיסי של 7 שנות לימוד ועד כירופרקטים מומחים הלומדים ומשתלמים עוד שלוש שנים נוספות. הבדלים נוספים הם בזמן הבדיקות וזמן הטיפולים המושקע בך, וכן ההקפדה לפרטי פרטים של היכורפרקטים המומחים.
מקצוע הכירופרקטיקה לא נכלל בסל הבריאות לצערנו, וקיים במרפאות פרטיות, בבתי חולים ממשלתייו ובמרפאות משלימות של קופות החולים. במרפאות משלימות של הקופות חולים יש רק כירופרקטים בסיסיים שמקבלים 30 ש"ח לטיפול וכך בדרך כלל גם מה שאת מקבלת מקצועית מהם.
לפי תיאור מצבך וההיסטוריה שלך שתוארה כאן בקצרה, נראה כי כדאי ורצוי לך לפנות לכירופרקטים מומחים ולא לבסיסיים, עקב מורכבות מצבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)