בלט צווארי-זקוקה לעזרה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלט צווארי-זקוקה לעזרה.
    אורטל לוי
    14/09/2011

שלום אני בחורה בת 24 נשואה סובלת מבלט צווארי במשך 3-4 שנים בכל שנה הכאב רק מחמיר אני מרגישה בכל איזור הגב במיוחד בגב העליון,צוואר,שכמות,עצם הזנב, עכוז,והקרנה לידיים כאבים עזים כרוניים.
    ניסיתי כל טיפול אפשרי, פיזוטרפיה,שיאצו,דיקור סיני,מיטות עיסוי למינהם.
    עשיתי לפני חצי שנה צילום CT ואמ אריי והתגלה בלט צווארי קל C5-C6

*אני מיואשת מאוד!מפחדת גם כן להכנס להריון מרגישה כאבים בגב ובצוואר אפילו בישיבה עמידה והליכה במיוחד מרגישה חולשה מתמדת בכל הגוף במיוחד בידיים ולא מסוגלת להרים שום דבר
    נמאס לי לסבול אני מחפשת פתרון טיפולי שיעזור לי לכאבים העזים אשמח להמלצות.

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלט צווארי-זקוקה לעזרה.

הוספת תגובה

• בלט צווארי-זקוקה לעזרה. - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    15/09/2011

אורטל שלום,
    תודה על הכנות והפירוט.
    בנוסף למה שציינת,הרי שיתכן ואף קיימת לך תעלת שדרה צרה ממקור גנטי או התפתחותי אחר עקב עומסים במהלך הבגרות והשירות הצבאי,
    או...
    שפשוט את הולכת תפוסה ועם מנח אגן נוטה, הגורם לפיתולי יתר בעמוד השדרה ואז לכבאים וגם לבלט בצוואר.

לפי תיאורייך, מה שבאמת חסר לך בתוכנית הטיפולית, הוא טיפול כירופרקטי שיקומי, אשר יתחיל עם בדיקה מקיפה של מצב יציבתך, אופן עבודת השרירים והרפקלסים דרך התאמת טכניקות טיפול כירופרקטיות, תרגילי מתיחה ושיקום והקפדה על מניעה.

קיימות מגוון רמות הכשרה כירופרקטיות החל בד"ר לכירופרקטיקה בסיסי של 7 שנות לימוד ועד כירופרקטים מומחים הלומדים ומשתלמים עוד שלוש שנים נוספות. הבדלים נוספים הם בזמן הבדיקות וזמן הטיפולים המושקע בך, וכן ההקפדה לפרטי פרטים של היכורפרקטים המומחים.
    מקצוע הכירופרקטיקה לא נכלל בסל הבריאות לצערנו, וקיים במרפאות פרטיות, בבתי חולים ממשלתייו ובמרפאות משלימות של קופות החולים. במרפאות משלימות של הקופות חולים יש רק כירופרקטים בסיסיים שמקבלים 30 ש"ח לטיפול וכך בדרך כלל גם מה שאת מקבלת מקצועית מהם.

לפי תיאור מצבך וההיסטוריה שלך שתוארה כאן בקצרה, נראה כי כדאי ורצוי לך לפנות לכירופרקטים מומחים ולא לבסיסיים, עקב מורכבות מצבך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו