מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זריקת שורשיעל26/09/2011
שלום
עקב פריצת דיסק הכירופרקט שלי שלח אותי לעשות זריקת שורש לטענתו העצב שלי מודלק וקשה לטפל בי בגלל זה .הא6ם זה יכול להועיל ? איך עושים זאת ואיפה? האם זה יכול להחמיר את מצב העצב או לפגוע בו?
ץודה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת שורש - תגובה
ד``ר עופר ברוך26/09/2011יעל שלום,
זאת לא "זריקת שורש" אם כי זריקה מדוייקת תחת שיקוף מכוונת רנטגן לחסימת העצב היוצא בין שתי חוליות. על ידי כך, מביאים את חומרי נוגדי הדלקת בדיוק רב ליציאת העצב היכן שנמצא גם שורש העצב.
בדרך כלל אין סכנה מכך מכיוון שהרופא מבצע צביעת העצב בהזרקת יוד, לפני שהוא מתקרב עם מהמחט לעצב, כך שהוא רואה גם את העצב וגם את המחט דרך השיקוף.
הפעולה תחת קוד משרד הבריאות ובסל הבריאות ומבוצעת במרפאות הכאב בבתי החולים הגדולים או במרכזים רפואיים פרטיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה כואב או יכול לגרום להחמרה
יעל26/09/2011תודה על תשובתך אך אני מאוד חוששת מכך האם זה כואב ? האם זה יכול לגרום להחמרת מצב העצב הלחוץ או להרדמות של הרגל?
תודה ושוב חג שמח והרבה בריאות לך ולמשפחתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה כואב או יכול לגרום להחמרה - תגובה
ד``ר עופר ברוך26/09/2011יעל שלום,
לכל פעולה פולשנית יש סיכון אך אם זה מבוצע על ידי רופא מומחה בכאב שעבר מספיק השתלמויות בחו"ל ובארץ. אזי הסיכוי שתהיה החמרה קטן יחסית,
רצוי מנהל מחלקת כאב,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מגיעים לרופא כזה
יעל26/09/2011שוב תודה לך מקרב לב על עזרתך הרבה אך איך אוכל להגיע לרופא שהוא ראש מחלקת כאב לשם הזרקה . ?אני גרה בתל אביב ושייכת למכבי האם יש משהו מומלץ?
תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מגיעים לרופא כזה - תגובה
ד``ר עופר ברוך27/09/2011דר סילביו בריל, דר גסין, דר איתי גור אריה,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)