שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שנהב רותם
    27/09/2011

שלום,

האם מומלץ לעשות הליכה / הליכה מהירה לסובלים מפריצת דיסק?
    האם זה נקרא עומס לגב?
    או ההפך זה עוזר כי יש תזוזה באיזור?

מישהו כתב לי תגובה איפשהו :" אני חסיד גדול של פעילות גופנית אירובית לאחר פריצת דיסק. הליכה זה מצוין".

אני מסכימה עם זה שהליכה זה מצויין, אבל אירובי??? נראה לי מזיק!! לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    27/09/2011

רותם שלום,
    הליכה זה טוב אם האגן והחוליות מטופלות על ידי כירופרקט ומיושרות במקביל למתיחת השרירים של הגב, העכוזים והרגליים,
    קפיצות ואירובי...לא X לא!

אם אין התקדמות, פני לחוות דעת שניה של כירופרקט מומחה,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ז"א אם אני כבר לא מטופלת אצל

שנהב רותם
    28/09/2011

ז"א אם אני כבר לא מטופלת אצל כירופרקט, לא לעשות הליכה?
    התחלתי הליכה והיתה לי צליעה קלה, אבל אחרי כמה שבועות הרגשתי פלאים ביציבות ובשינה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ז"א אם אני כבר לא מטופלת אצל - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    28/09/2011

רותם שלום,
    כדאי לבצע טיפול כירופרקטי אחת לחודש/חודשיים כמניעה במקביל לשיקום הבטן והגב בפילאטיס והליכה ודיקור,
    שנה טובה ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורק שתדע-רופא ב-beokהציע אירובי

שנהב רותם
    28/09/2011

וזה היה נשמע זוועה מההתחלה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק לא כירופרקט

דניאל
    27/09/2011

מחקרים אמריקאים מוכחים שכירופרקטים יכולים לגרום לפרצי דיסק ולעוד צרות בגב ובצוואר
    לא ניתן לתבוע אותם, לפחות לא בישראל
    האם ידעת שבארצות הברית יש מדינות שבהן צריך לחתום על הסכם עם הכירופרקט שידוע לך שיכול להיגרם לך שבץ אחרי "טיפול" בצוואר.
    לא שווה את הטיפול של הכירופרקטים. שוב, ידוע שהם יכולים לגרום לפרצי דיסקים ועוד לבעיות שונות ומשונות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמע,

שנהב רותם
    28/09/2011

הלכתי בצליעה חודשים רבים, אחרי 8 טיפולים התחלתי ללכת שוב ישר ..
    ולפי כל המחקרים של כל דבר - הכל מזיק!

אני לא יודעת מה יהיה הלאה..אבל לי זה עזר.....

תודה בכל זאת :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק לא כירופרקט - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    28/09/2011

דניאל היקר,
    כאשר אתה מעלה "עובדות" לרשת האינטרנט, הן צריכות להיות מגובות באסמכתאות מחקריות מוכחות,
    והסיבה שהכירופרקטורים עדיין עובדים, כי אחוז התאונות בארעות שבץ מוחי כל כך נמוכות (1:5,000,000) שפשוט ההשוואה איננה מועילה או משתווה ליכולות של מקצוע זה לעזור למטופלים במקום שאף מקצוע אחר איננו מצליח.
    במחקרים מדעיים וסטטיסטיים, נמצא כי כל מקרי השבץ שארעו למטופלים, היו כתוצאה של שוני במבנה מולד של כלי הדם בצוואר או בראש שאיננו ניתן לזיהוי מוקדם על ידי אף רופא או כירופרקט בבדיקות מרפאה או נוירולוגיה אחרת.

להוכחה מקומית בישראל, לא היו שום מקרי שבץ כירופרקטיים בישראל לאורך 35 שנות מקצוע זה בישראל,
    וזאת רק טיפה קטנה מעובדות המחקרים.
    כדאי לבדוק ולקרוא בצורה משכילה את כל החומרים לפני שחורצים דעה ומוציאים דיבה על מקצוע מסויים!
    אם אינך בטוח, לך לדבר ולהיבדק ולקבל טיפול באופן אישי מכירופרקט מומחה ואז אני בטוח כי תבין היכן טעיתה.
    שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו