מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהשנהב רותם27/09/2011
שלום,
האם מומלץ לעשות הליכה / הליכה מהירה לסובלים מפריצת דיסק?
האם זה נקרא עומס לגב?
או ההפך זה עוזר כי יש תזוזה באיזור?
מישהו כתב לי תגובה איפשהו :" אני חסיד גדול של פעילות גופנית אירובית לאחר פריצת דיסק. הליכה זה מצוין".
אני מסכימה עם זה שהליכה זה מצויין, אבל אירובי??? נראה לי מזיק!! לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר עופר ברוך27/09/2011רותם שלום,
הליכה זה טוב אם האגן והחוליות מטופלות על ידי כירופרקט ומיושרות במקביל למתיחת השרירים של הגב, העכוזים והרגליים,
קפיצות ואירובי...לא X לא!
אם אין התקדמות, פני לחוות דעת שניה של כירופרקט מומחה,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהז"א אם אני כבר לא מטופלת אצל
שנהב רותם28/09/2011ז"א אם אני כבר לא מטופלת אצל כירופרקט, לא לעשות הליכה?
התחלתי הליכה והיתה לי צליעה קלה, אבל אחרי כמה שבועות הרגשתי פלאים ביציבות ובשינה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהז"א אם אני כבר לא מטופלת אצל - תגובה
ד``ר עופר ברוך28/09/2011רותם שלום,
כדאי לבצע טיפול כירופרקטי אחת לחודש/חודשיים כמניעה במקביל לשיקום הבטן והגב בפילאטיס והליכה ודיקור,
שנה טובה ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורק שתדע-רופא ב-beokהציע אירובי
שנהב רותם28/09/2011וזה היה נשמע זוועה מההתחלה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק לא כירופרקט
דניאל27/09/2011מחקרים אמריקאים מוכחים שכירופרקטים יכולים לגרום לפרצי דיסק ולעוד צרות בגב ובצוואר
לא ניתן לתבוע אותם, לפחות לא בישראל
האם ידעת שבארצות הברית יש מדינות שבהן צריך לחתום על הסכם עם הכירופרקט שידוע לך שיכול להיגרם לך שבץ אחרי "טיפול" בצוואר.
לא שווה את הטיפול של הכירופרקטים. שוב, ידוע שהם יכולים לגרום לפרצי דיסקים ועוד לבעיות שונות ומשונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמע,
שנהב רותם28/09/2011הלכתי בצליעה חודשים רבים, אחרי 8 טיפולים התחלתי ללכת שוב ישר ..
ולפי כל המחקרים של כל דבר - הכל מזיק!
אני לא יודעת מה יהיה הלאה..אבל לי זה עזר.....
תודה בכל זאת :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק לא כירופרקט - תגובה
ד``ר עופר ברוך28/09/2011דניאל היקר,
כאשר אתה מעלה "עובדות" לרשת האינטרנט, הן צריכות להיות מגובות באסמכתאות מחקריות מוכחות,
והסיבה שהכירופרקטורים עדיין עובדים, כי אחוז התאונות בארעות שבץ מוחי כל כך נמוכות (1:5,000,000) שפשוט ההשוואה איננה מועילה או משתווה ליכולות של מקצוע זה לעזור למטופלים במקום שאף מקצוע אחר איננו מצליח.
במחקרים מדעיים וסטטיסטיים, נמצא כי כל מקרי השבץ שארעו למטופלים, היו כתוצאה של שוני במבנה מולד של כלי הדם בצוואר או בראש שאיננו ניתן לזיהוי מוקדם על ידי אף רופא או כירופרקט בבדיקות מרפאה או נוירולוגיה אחרת.
להוכחה מקומית בישראל, לא היו שום מקרי שבץ כירופרקטיים בישראל לאורך 35 שנות מקצוע זה בישראל,
וזאת רק טיפה קטנה מעובדות המחקרים.
כדאי לבדוק ולקרוא בצורה משכילה את כל החומרים לפני שחורצים דעה ומוציאים דיבה על מקצוע מסויים!
אם אינך בטוח, לך לדבר ולהיבדק ולקבל טיפול באופן אישי מכירופרקט מומחה ואז אני בטוח כי תבין היכן טעיתה.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)