מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשה!אתי03/10/2011
עד היום טופלתי אצל נירוכירוג בבית חולים בלינסון ששלח אותי mri ו ל ct בתשובה היה 3 פריצות דיסק בחוליות c4 c5 c6 -7 שהתאחו כבר והפכו לבלט באותן החוליות וגורמים לי לכאבים איומיים ביותר להקרנה וחולשה רבה לכתף ויד שמאל , סחרחורות כאבי ראש עד חוסר תיפקוד ביום יום.
לא הוצע לי ניתוח כי ההציירות הייתה לא משמעותית אך הכאב מאוד פוגם בחיי היום יום עד חוסר תיפקוד ביכלל ואני כבר לא יכולה להמשיך לקחת אתופן וקורטיזון ונורופאן לכל החיים ומתחננת לעזרה לאפשרות לחיים שיגרתיים.
בסך הכל אני בת 36 אמא לילדים וחייבת לתפקד ! מה אתה מציע לי ואפה ולמי אני אמורה להמשיך לפנות כדאי לפתור את הבעיה לאחר שהנירוכרוג לא חושב שצריך לנתח?כמובן שהבנתי את הסכנות שיש בניתוח שכזה ורק לידע כללי כבר הייתי מוכנה להסתכן בניתוח מלהמשיך בסבל היום יומי הזה.
והאם יש טיפול דרך קופות החולים? הטיפול הפרטי ממש יקר עבורי
אנא עזרה
אתי
לכניסה לפורום כירופרקטיקה
+ הוספת תגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה! - תגובה
ד``ר עופר ברוך03/10/2011אתי שלום,
הפתרון יתכן אצל דר לכירופרקטיקה אשר יודע ומנוסה באבחוני צוואר ודיסקים כולל בחינת ה CT וה MRI שלך, ואשר יש לו את היכולת המקצועית להשקיע בך זמן טיפול למתיחות, שחרור שרירים, איזון החוליות ולבצע איתך את תרגילי השיקום והמתיחה בכל טיפול וטיפול על מנת שתוכלי ליישם חלק מהם גם בבית.
אם אין יכולת לכירופרקט פרטי, כירופרקטי קופות חולים מקבלים עבורך רק 30 שח לטיפול מהקופה ולכן ישקיעו איתך רק 5-10 דקות אשר אינן מספיקות למצבך,
הייתי מציע לך לפנות לאחת ממרפאות הכאב בבתי החולים הגדולים כגון אסף הרופא, תל השומר, איכילוב, רמבם והדסה ולברר עימם את האפשרות להתקבל בתור דחוף לכירופרקטים שלהם.
בדרך כלל, לכירופרקטים בבתי החולים יש יותר יכולת מקצועית וקצת יותר זמן להקדיש לך והם בדרך כלל גם יותר מנוסים,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)