יעילות של כירופרקטיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעילות של כירופרקטיקה
    אלי
    09/10/2011

שלום יש לי חוסר יציבות בכתף עקב מכה כלומר הכתף שלי יוצאת מדי פעם כמעט לגמרי ואין לי כמעט כוח בה למרות עבודה אינטנסיבית וכואבת למדיי בפיזיותרפיה. הפיזיותרפיה לא עזרה בכלום . מניפולציות בחוליות יכולות לעזור בכלל?
    והאם כירופרקטיקה יכולה לעזור במצבים של VERTIGO וSYNCOPE VASOVAGAL?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעילות של כירופרקטיקה

הוספת תגובה

• יעילות של כירופרקטיקה - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    11/10/2011

אלי שלום רב,
    חיברתי ביחד את השאלות שהעליתה ואת התשובות להן,
    מקצוע הכירופרקטיקה כולל טכניקות ידניות עדינות או מהירות ועמוקות, ובהחלט לא רק מניפולציות כהגדרתך, ולכן רמת הסיכון אפסית למה שמציעים לך ברפואה, וההוכחה לכך היא אפס מקרים בישראל למרות שהמקצוע קיים בארץ 36 שנה וכן העלות הנמוכה של הביטוח המקצועי שלנו בהשוואה למצועותבריאות ורפואה אחרים.

קיימות טכניקות העוזרות באבחנות שציינת במקביל לחיזוק שרירי השכמות והצוואר והכתפיים רק שהטיפול הכירופרקטי חייב לבוא לפני התרגילים, ולכן לא הייתה התקדמות עם מצבך,
    לגבי האבחנות של וורטיגו בהחלט קיימות אבחנות משנה לגורמי הוורטיגו אשר יכולות להיפתר בטיפול כירופרקטי מיוחד ולגבי וואזו-וואגל, זהו רפלקס עצבי הנגרם ממיגוון גורמים וברוב המקרים איננו ניתן לחיזוי מראש, ולכן גם לא לטיפול מונע, כי אם המנעות מגורמי סיכון בהתנהלות יומיומית שלך הידועים כמתחילים רפלקס זה,

במקצוע הכירופרקטיקה קיימת ההתמחות הבסיסית של 7 שנים לדוקטורט והתמחויות על של עוד 3 שנים במגוון העיסוקים של המקצוע.
    אנא פנה לכירופרקט כאמור, ועדיף לכירופרקט מומחה בשיקום ובספורט,

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו