מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר תחושה בכף הרגלyoram12/10/2011
לד"ר שלום
מזה כשנתיים אני מרגיש "חוסר תחושה " בכריות הסמוכות לאצבעות בכפות של שתי הרגליים. גם אם אני צובט את עצמי במקומות אלו אני חש זאת בקושי. תחושה היא כאילו אני דורך על משהו שבמקרה נדבק לכף הרגל . אני בן 65 נוטל כמה תרופות בגלל בעיות לב . אורטופד המליץ על נטילת תוסף B משולב ( 1,6,12) אך אין כל שינוי בחוסר תחושה. האם לכירופרקטיה יש פתרון לבעיה ?? בדיקת זרימת הדם תקינה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר תחושה בכף הרגל - תגובה
ד``ר עופר ברוך12/10/2011יורם חג שמח,
שאלה יפה שאלתה אך מהן האבחנות שנתנו לך?
האם הסבירו לך מה חושבים שהם מקור הבעיה?
חוסר תחושה בכריות כפות הרגליים מראה פעולה לא תקינה של מערכת החיישנים העיצביים והולכת התחושה לפיענוח במוח.
הגורמים יכולים להיות לחץ על עצבים בחוט השדרה, בעכוזים, בכפות הרגליים, חוסר בויטמין B12 דווקא או מחלה עיצבית של מערכת העצבים ההיקפית כתוצאה מגיל או חילוף חומרים לקוי כגון מסוכרת גבולית ועוד.
זרימת דם בדרך כלל לא מהווה גורם לממצאים אלו.
מה שצריך, זה להגיע לשני בעלי מקצוע מקבילים להשלמת האבחון:
ד"ר לכירופרקטיקה לבדקית מצב עמוד השדרה ותפקוד החיישנים וחוסרים תזונתיים
ד"ר לניורולוגיה לבדיקת מחלות עצב והפניה גם להדמיית CT של גב תחתון וכן בדיקת הולכה חשמלית EMG ן NCV לקביעת מצב הפיסיולוגי של עצבי הרגל והגב,
כל אלו יתנו מענה אבחנתי, וכשיש אבחנות מדוייקות יותר, כן הטיפולים יהיו ממוקדים ויעילים יותר,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)