מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שחייהשירה12/10/2011
כל השרירים שלי בצוואר תפוסים חזק
מדוע לאחר ששחיתי בבריכה שחיית חזה במשך שעה נהיה לי כאבים חזקים בצוואר?
לאחר השחייה השרירים נהיו יותר תפוסים ממה שהיו...
האם השחייה גרמה לי לנזק לצוואר? מדוע לאחר ששחיתי השרירים בצוואר נהיו יותר תפוסים וכואבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחייה - תגובה
ד``ר עופר ברוך12/10/2011מעיין שלום וחג שמח ופחות כואב,
אינני סבור שהשחיה גרמה לך לנזק בצוואר אם כי יתכן והחמירה מצב קודם בו חוליות הצוואר שלך היו במנח כפוף לפנים או עם נטייה סבובית לצד מסויים עקב נשיאת משאות או חפצים, ספורט אתגרי, תאונה או חבלה בעברך או מהרגלי יצביה וישיבה לקויים כגון רכינה עם הצוואר מעל ספרים וחומר לימוד, מול לאפ טופ נמוך, שינה על כריות גבוהות או עבות ועוד,
יש להגיע לבדיקה מסודרת של כלל המרכיבים היכולים להיות גורמים למצבך ולאחר האבחון, או האבחונים נוכל להתאים טיפולים מתאימים, אך קודם כל בדיקות ואבחנות!!
אל נא תסתפקי רק באבחון אלא הגיעי וחפשי טיפולים המתאימים לך ולמצבך,
חג סוכות שמח ובריא יותר ופחות כואב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)