עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    אריה
    03/11/2011

לפני כ-3 שבועות התעוררתי בבוקר עם כאבי צוואר כתוצאה מכך עלה לי הלחץ דם והחלו תופעות משונות למרות שהלחץ דם חזר לעצמו.באחד הפעמים שקמתי בבוקר התחלתי כולי לרעוד והלחץ דם תקין והתחיל לי כמו נמלים בפנים.אמרו לי שאני לחוץ ואני מסביר שזה לא זה וכי העיניין נובע מהצוואר בלבד.האם התופעות האלה קשורות לצוואר.אני מיואש מהעיניין כבר.אני רוצה להוסיף כי הייתי מאושפז ובדיקות הדם תקינות,א.ק.ג תקין וכל בדיקה שעשו לא איתרו את הבעיה.אני טוען שדפקתי משהו בצוואר והוא גורם לכל הבלאגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    03/11/2011

אריה שלום רב,
    מה שאתה מתאר יכול להיות קשור גם לצוואר אך גם לראש ויותר נכון למספר מרכזים במוח, או לאיזור הצוואר התחתון או העליון, הבם יש ריכוז עצבים גדול המשפיעים על לחץ הדם.
    תחושת נמלים בפנים יכולה להיות גם כן ממרכזי מוח או מלחץ בעמוד השדרה הצווארי העליון באיזור החוליה C2 ,
    חוץ מאלו....
    יכולה להיות סיבה נוספת והיא מתח ולחצים נפשיים אשר משפיעים על אופן פיענוח והעברת הגירויים במוח.
    מה כדאי לעשות?
    לגשת עם טופס 17 והפניה מרופא המשפחה ורשימת כל האבחנות והתרופות אם ניתנו לך לנוירולוג מומחה במרפאת כאב בבית חולים (לא קופת חולים של 5 דקות).
    שם, יש לו יותר זמן לבדוק ואם יש צורך, יפנה אותך להדמיית CT או MRI,
    לאחר שנשלול בהם דברים חמורים, ניתן לפנות לד"ר לכירופרקטיקה ולטפל בדברים שהם לא מסכני חיים,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו