מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרע במינסקוסא06/11/2011
שלום,
נגרמה לי חבלה סיבובית בברך לפני חודש ובאבחון לאחר MRI התברר לי שיש לי קרע אלכסוני במינסקוס שמגיע למשטח מפרקי תחתון בלבד מלווה בצקת תוך לשדית מידאלית ואין פתולוגיה גרמית. רגישות בסדק המפרק המידאלי.
לא דרכתי על הרגל חודש אבל המצב כן השתפר כי בהתחלה לא יכולתי לכופף את הברך ועכשיו אני יכול לכופף את הברך אבל עדיין קשה לי ללכת ללא קביים כי אני חש חוסר יציבות. ללא נטילת תרופות, רק מנוחה.
השאלה היא מה לעשות עכשיו?
פיזותרפיה יכולה לעזור במצב כזה? מה ההבדל בין פיזותרפי לכירופרקטיקה?
ההעדפה שלי היא להשאיר את הניתוח כמפלט האחרון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרע במינסקוס - תגובה
ד``ר עופר ברוך08/11/2011א שלום,
במצב כמו שלך, עדיף לשלב מגוון גורמי טיפול:
אורטופד מנתח ברך לשקילת שיוף או תפירת הסדק בפעולה זעיר פולשנית ארטרוסקופית,
פיזיוטפיסט ספורט שיעבוד איתך על חיזוק הרקמות ושיקום פאסיבי ואקטיבי של הברך והשרירים שלה,
ד"ר לכירופרקטיקה, רצוי כירופרקט מומחה בספורט או שיקום שיאזן את מנח האגן (שבטוח נטוי ולא ישר כרגע), חוליות הגב ושרירי העכוזים והירכיים כך שהעומס המופעל על הברכיים יתאזן וכן שרירי הברכיים יעבדו בפוטנציאל מלא שלהם, במקביל להמלצה על לקיחת תוספי מזון משקמי סחוס
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
א08/11/2011אין אפשרות להימנע מארטרוסקופיה?
פיזוטרפיה וכירופרקטיקה בלבד ללא ארטרוסקופיה זה לא משהו שיכול לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד``ר עופר ברוך08/11/2011תלוי בעומק הסדק/קרע בסחוס המיניסקוס,
אנא היוועץ עם שני אורטופדים שונים לוודא כי הכיוון המקצועי הטיפולי אכן מתאים,
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)