כאבי גב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב
    שני
    10/11/2011

שלום,

אני בת 25, עבדתי שנים רבות בתחום המלצרות/ברים, המון זמן סבלתי מכאבי גב באזור הגב התחתון ובחודשים האחרונים זה התגבר משמעותית.

רופא המשפחה אבחן דלקת בגב ושלח אותי לצילום.
    הצילום מראה שבין שתי חוליות הרווח קטן (ביחס לשאר) ובין שתיים אחרות אין כלל רווח.

רופא המשפחה לא פענח לי את הצילום והפנה אותי לפיזותרפיה.

השאלה שלי היא מה זה בדיוק אומר? והאם זה הפיך?

תודה רבה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב

הוספת תגובה

• כאבי גב - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    13/11/2011

שני שלום,
    לפי תיאורייך, משמעות ממצאי הצילומים כפי שתיארת שכריות הסחוס בין חוליות הגב נלחצו עקב עבודת רכינה ונשיאת משאות/צלחות במלצרות ויתכן גם בצבא ולכן, יכולתן של הכריות סחוס לשכך זעזועים ולחץ ירדה ולכן התחיל חיכוך שיוצר דלקת וכאב ולכן כנראה כאב לך.
    פיזיוטרפיה היא רק 20% ממקצוע הכירופרקטיקה אך הד"ר לכירופרקטיקה יכול עזור לך הרבה יותר עם מגוון טכניקות טיפול נוספות, תרגילים ומניעה, אמצעים שאינך מקבלת במסגרת הרופא משפחה ופיזיוטרפיה,
    אנא פני לדר לכירופרקטיקה הקרוב אלייך.
    אם אינך רואה או מרגישה הקלה ושיפור תוך מספר טיפולים, ניתן תמיד לפנות לחווד דעת שניה של כירופרקטים מומחים, ממש כמו ברפואה המקבילה למקצוע הכירופרקטיקה אקדמית ותפקידית במערכת הבריאות שלנו,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו