מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גבשני10/11/2011
שלום,
אני בת 25, עבדתי שנים רבות בתחום המלצרות/ברים, המון זמן סבלתי מכאבי גב באזור הגב התחתון ובחודשים האחרונים זה התגבר משמעותית.
רופא המשפחה אבחן דלקת בגב ושלח אותי לצילום.
הצילום מראה שבין שתי חוליות הרווח קטן (ביחס לשאר) ובין שתיים אחרות אין כלל רווח.
רופא המשפחה לא פענח לי את הצילום והפנה אותי לפיזותרפיה.
השאלה שלי היא מה זה בדיוק אומר? והאם זה הפיך?
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב - תגובה
ד``ר עופר ברוך13/11/2011שני שלום,
לפי תיאורייך, משמעות ממצאי הצילומים כפי שתיארת שכריות הסחוס בין חוליות הגב נלחצו עקב עבודת רכינה ונשיאת משאות/צלחות במלצרות ויתכן גם בצבא ולכן, יכולתן של הכריות סחוס לשכך זעזועים ולחץ ירדה ולכן התחיל חיכוך שיוצר דלקת וכאב ולכן כנראה כאב לך.
פיזיוטרפיה היא רק 20% ממקצוע הכירופרקטיקה אך הד"ר לכירופרקטיקה יכול עזור לך הרבה יותר עם מגוון טכניקות טיפול נוספות, תרגילים ומניעה, אמצעים שאינך מקבלת במסגרת הרופא משפחה ופיזיוטרפיה,
אנא פני לדר לכירופרקטיקה הקרוב אלייך.
אם אינך רואה או מרגישה הקלה ושיפור תוך מספר טיפולים, ניתן תמיד לפנות לחווד דעת שניה של כירופרקטים מומחים, ממש כמו ברפואה המקבילה למקצוע הכירופרקטיקה אקדמית ותפקידית במערכת הבריאות שלנו,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)