מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שוב אני בת ה15מישהי29/01/2008
היי ,
סבתא שלי קיבלה כבר את התוצאות של האולטרסאונד ויש משהו שאנחנו לא כלכך מבינים .
" ורידים שיטחיים:
מתחת לברך הודגמה אי ספיקה בספנה באזור הדיסטלי של השוק בלבד. "
אתה יכול להגיד לי בבקשה מה זה אומר ומה עושים עכשיו?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי רגל של סבתא וממצאי אולטראסאונד
ד``ר עופר ברוך31/01/2008שלום למישהי,
רופא המשפחה הפנה אתכם לביצוע אולטראסאונד לבדיקת מצב כלי הדם ברגל של סבתא. ממה שציינת, ניתן להסיק שיש ורידים חלשים אשר אינם מצליחים לשמור על צורה של צינור קטן (וריד או עורק הם צינורות קטנים המעבירים דם בכל הגוף) ולכן הם נמצאו שטוחים מאחורי הברך וכן נמצאה ירידה בכמות/מהירות הזרימה של הדם בחלק התחתון של הרגל.
בעיות כלי דם מטופלות על ידי כירורג כלי דם במקביל לאפשרות טיפולית חלקית על ידי תוספי מזון כגון לציטין, ויטמין E וויטמין C.
הסיבות האחרות אשר ציינתי בתשובתי הקודמת עדיין לא נשללו ולכן יש להיוועץ ולהיבדק במקביל על ידי ד"ר לכירופרקטיקה וכן על ידי כירורג כלי דם,
אני מקווה שתשובותיי יותר ברורות עכשיו ותודה על ששיתפת אותנו בתחומי בריאותיכם. אל תחכו ולכו להיבדק ולקבל את הטיפול הנכון מכל התחומים,
בברכה,
ד"ר ברוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)