מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- באותו נושא פגיעה בעצב הטרגימנלירווית22/11/2011
בבקשה, בבקשה, בבקשה
לפני כמעט 6 שנים עברתי טיפול שיניים שהותיר אותי כסובלת מכאב נוירופטי בעצב הטרגימנלי, בשיטוטי נתקלתי בשיטה של כירופרקטים שעוסקים ב :
upper cervical chiropractic
קראתי בעיקר מידע באנגלית וראיתי כי בשיטה זו פיתחו אפשרות לעזור לחולים אף להבריא לחלוטין
שאלתי הדחופה היא האם יש מישהו שעוסק בשיטה זו בישראל ויש כמה שיטות שנתקלתי כמו :
upper cervical chiropractic בשיטה Atlas Orthogonal,
upper cervical chiropractic בשיטת Blair
upper cervical chiropractic בשיטת toggle/recoil או בשם Palmer technique,
אלו שיטות חדשות אבל אולי בכל זאת יש מישהו בארץ שעוסק בהן ספציפית
רווית טליה אלימלך
0525362265 אנא עזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באותו נושא פגיעה בעצב הטרגימנלי - תגובה
ד``ר נמרוד לירם24/11/2011רווית שלום,
רוב השיטות שציינת קיימות שנים רבות ונלמדות במסגרת ההכשרה הכירופרקטית הבסיסית. הדבר תלוי מוסד לימודים. קיימת אפשרות כירופרקטית לעזור במקרים של נורלגיה טריגמינלית. פני לכירופרקטור מוסמך ומנוסה באיזור מגוריך. קבלי המלצות אישיות ממטופלים מרוצים. ככל הידוע לי, כל בוגרי מוסדות הלימוד השייכים ל- CCE נחשפו להכשרה ברמה כזו או אחרת ב- Upper cervical, המהווה חלק מלימודי הטכניקה המוצעים והמקובלים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רווית24/11/2011העניין שזה בעייתי, זה מותיר אותי עם ללכת לחפש באינטרנט, וקצה נפשי במטפלים שאין לי מושג מהי הכשרתם ורק לראות שהם טובים בקידום אתרים. התחום הזה פרוץ, כמו הרבה תחומים אחרים, כשאתה חולה אתה בבעייה רצינית אם לחפש, מאיפה אפשר להביא המלצה זה לא בדיוק שאני מסתובבת ושואלת אנשים מי ניסה על עצמו את השיטה הזו, אתה מבין ואני נתקלתי בזה יותר בפורומים באנגלית אז מה אני אעשה עם זה....כשפניתי אליכם זה כי חשבתי שאולי אתם מכירים, כי אני לא מכירה....תודה בכל אופן על התשובה המהירה :) אבל נשארתי בלא כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)