באותו נושא פגיעה בעצב הטרגימנלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• באותו נושא פגיעה בעצב הטרגימנלי
    רווית
    22/11/2011

בבקשה, בבקשה, בבקשה
    לפני כמעט 6 שנים עברתי טיפול שיניים שהותיר אותי כסובלת מכאב נוירופטי בעצב הטרגימנלי, בשיטוטי נתקלתי בשיטה של כירופרקטים שעוסקים ב :
    upper cervical chiropractic
    קראתי בעיקר מידע באנגלית וראיתי כי בשיטה זו פיתחו אפשרות לעזור לחולים אף להבריא לחלוטין
    שאלתי הדחופה היא האם יש מישהו שעוסק בשיטה זו בישראל ויש כמה שיטות שנתקלתי כמו :
    upper cervical chiropractic בשיטה Atlas Orthogonal,
    upper cervical chiropractic בשיטת Blair
    upper cervical chiropractic בשיטת toggle/recoil או בשם Palmer technique,

אלו שיטות חדשות אבל אולי בכל זאת יש מישהו בארץ שעוסק בהן ספציפית
    רווית טליה אלימלך
    0525362265 אנא עזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• באותו נושא פגיעה בעצב הטרגימנלי - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    24/11/2011

רווית שלום,
    רוב השיטות שציינת קיימות שנים רבות ונלמדות במסגרת ההכשרה הכירופרקטית הבסיסית. הדבר תלוי מוסד לימודים. קיימת אפשרות כירופרקטית לעזור במקרים של נורלגיה טריגמינלית. פני לכירופרקטור מוסמך ומנוסה באיזור מגוריך. קבלי המלצות אישיות ממטופלים מרוצים. ככל הידוע לי, כל בוגרי מוסדות הלימוד השייכים ל- CCE נחשפו להכשרה ברמה כזו או אחרת ב- Upper cervical, המהווה חלק מלימודי הטכניקה המוצעים והמקובלים.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רווית
    24/11/2011

העניין שזה בעייתי, זה מותיר אותי עם ללכת לחפש באינטרנט, וקצה נפשי במטפלים שאין לי מושג מהי הכשרתם ורק לראות שהם טובים בקידום אתרים. התחום הזה פרוץ, כמו הרבה תחומים אחרים, כשאתה חולה אתה בבעייה רצינית אם לחפש, מאיפה אפשר להביא המלצה זה לא בדיוק שאני מסתובבת ושואלת אנשים מי ניסה על עצמו את השיטה הזו, אתה מבין ואני נתקלתי בזה יותר בפורומים באנגלית אז מה אני אעשה עם זה....כשפניתי אליכם זה כי חשבתי שאולי אתם מכירים, כי אני לא מכירה....תודה בכל אופן על התשובה המהירה :) אבל נשארתי בלא כלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו