מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לטיפול ראשון ובכלליוני06/12/2011
הייתי היום פעם ראשונה אצל כירופרקט דרך רפואה משלימה של כללית , לאחר כמה דקות של שיחה ומישוש , הוא עשה לי מספר סיבובים ומתיחות מסוימות שעזרו ממש ברמה מידית , הוא רק התמקד על אזור הכתפיים והעורף שזה היה הסיבה העקרית , אבל התעלם מעוד מקומות שכאבו לי ואני בטוח שהיה יכול בעוד מספר דקות , לעזור לי גם בהם באופן משמעותי , האם יכול להיות שהרופא "התקמצן" על זמן הטיפול , והאם ברפואה שהיא יותר פרטית הטיפולים אחרים ויותר ארוכים , אם אפשר לדעת מה טווח המחירים גם אודה לכם ..
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לטיפול ראשון ובכלל - תגובה
ד``ר נמרוד לירם06/12/2011יוני שלום,
אינני יודע דבר אודות הכירופרקטור שאצלו ביקרת במסגרת "כללית מושלם". בעיית "זריזות היתר" בטיפולי כירופרקטור הניתנים ע"י השירותים המשלימים בקופות הינה בעייה מוכרת. כפי שציינת בשאלתך, הסיכוי לקבל תשומת לב ממושכת ויסודית גבוה יותר בביקור פרטי ולא דרך השירות המשלים בקופ"ח. המציאות מראה כי בממוצע, זהו המצב.
עם זאת, לצערי ישנם כירופרקטים הפועלים באופן פרטי, וגם הם "מתקמצנים" על זמן. עצתי איפוא היא לברר מי מקצועי ויסודי מצד אחד, ולא קמצן בזמן הטיפול או היקפו מצד שני. אין כלל האומר כי מי שנותן דווקא יותר זמן באופן מוחלט הוא גם היעיל ביותר. המבחן האובייקטיבי הוא מי נתן לך את התחושה שאתה חשוב ולא השעון, ומי עזר לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)