שאלה בקשר לטיפול ראשון ובכלל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לטיפול ראשון ובכלל
    יוני
    06/12/2011

הייתי היום פעם ראשונה אצל כירופרקט דרך רפואה משלימה של כללית , לאחר כמה דקות של שיחה ומישוש , הוא עשה לי מספר סיבובים ומתיחות מסוימות שעזרו ממש ברמה מידית , הוא רק התמקד על אזור הכתפיים והעורף שזה היה הסיבה העקרית , אבל התעלם מעוד מקומות שכאבו לי ואני בטוח שהיה יכול בעוד מספר דקות , לעזור לי גם בהם באופן משמעותי , האם יכול להיות שהרופא "התקמצן" על זמן הטיפול , והאם ברפואה שהיא יותר פרטית הטיפולים אחרים ויותר ארוכים , אם אפשר לדעת מה טווח המחירים גם אודה לכם ..
    תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לטיפול ראשון ובכלל - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    06/12/2011

יוני שלום,
    אינני יודע דבר אודות הכירופרקטור שאצלו ביקרת במסגרת "כללית מושלם". בעיית "זריזות היתר" בטיפולי כירופרקטור הניתנים ע"י השירותים המשלימים בקופות הינה בעייה מוכרת. כפי שציינת בשאלתך, הסיכוי לקבל תשומת לב ממושכת ויסודית גבוה יותר בביקור פרטי ולא דרך השירות המשלים בקופ"ח. המציאות מראה כי בממוצע, זהו המצב.
    עם זאת, לצערי ישנם כירופרקטים הפועלים באופן פרטי, וגם הם "מתקמצנים" על זמן. עצתי איפוא היא לברר מי מקצועי ויסודי מצד אחד, ולא קמצן בזמן הטיפול או היקפו מצד שני. אין כלל האומר כי מי שנותן דווקא יותר זמן באופן מוחלט הוא גם היעיל ביותר. המבחן האובייקטיבי הוא מי נתן לך את התחושה שאתה חשוב ולא השעון, ומי עזר לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו