עצה טובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצה טובה
    חוה
    13/12/2011

בוקר טוב..מזה כמה שנים (לא רב) אני סובלת מבעיות גב כאלה או אחרות. כאבי הגב מתרכזים בעיקר בגב תחתון או בשכמו. הייתי לא פעם בפיזיוטרפיה שעזרה נקודתית אך עם הזמן אותם סימפטומים לצערי חוזרים. רוב עבודתי היא בישיבה מול מחשב. אורח חיי לחוץ למדי (רוב הזמן בריצות כאלה או אחרות)...עכשיו אני עומדת בפני קניית מזרון חדש (לפחות לתחזק את הגב נכון בלילה) ואין לי מושג מה ואיך אני אמורה לקנות..אשמח לעזרתכם בייעוץ מה כדאי...במידה וכאן הוא המקום לשאול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצה טובה

הוספת תגובה

• עצה טובה - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    13/12/2011

חוה שלום,
    יש לי שתי עצות עבורך; האחת בתחום המזרונאות: מזרן הוא פריט בהתאמה אישית. יש כאלה שנוח להם רך, יש המעדיפים קשה וכו'. לכן, טוב תעשי אם תנסי כמה סוגים. הרבה משווקי מזרנים נותנים תקופת נסיון של 14 יום. אבל כבר בחנות תוכלי להתרשם. זכרי כי אין מזרן המתאים לכולם. אילו היה כזה, מישהו היה זוכה בפרס נובל למזרונים. יש מזרן המתאים לך.
    העצה השנייה היא בתחום כאבי הגב. מצאי איש מקצוע רציני באיזור מגוריך והיבדקי כמה שצריך. אני מניח שעם שיתוף פעולה אקטיבי מצידך, ניתן לשפר.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה

חוה
    13/12/2011

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לעצה טובה

חוה
    13/12/2011

קודם כל תודה שענית לי ד"ר נמרוד...שיתוף פעולה אקטיבי מצידי יש, אך אם להודות, אולי לא מספיק. הייתי לא פעם אצל רופא אורטופד שהפנה אותי לפיזיוטרפיה כזו או אחרת...הישיבה הממושכת מול המחשב בעבודה "גורמת" לי על הגב והשכמות...האם עדיין לאחר אבחנותיו החוזרות של הרופא המטפל, שלמזלי בורך ה' לא הראו על ממצא פתולוגי חמור, עדיין כדאי ללכת לרופא נוסף לשמוע חוות דעת נוספת? אשמח לשמוע על המלצות של רופאים באיזור הצפון הרחוק יותר של המדינה אם אתה מכיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לעצה טובה - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    13/12/2011

התכוונתי לשו"פ אקטיבי בסגנון של לקבל תכנית תרגילים משקמת ויעוץ ארגונומי. אלה יעזרו, במיוחד אם תדבקי בהם. ססיות אצל יועצים או מטפלים-טובים ככל שיהיו-חייבים להיתמך בתרגול ושיפור ארגונומי. אחרת הגלגל חוזר לכאבים. בצפון יש כמה כירופרקטורים ברמה גבוהה. נדמה לי שהפורום אינו מאפשר המלצה אישית, אךאם תפני אלי במייל אוכל להמליץ. [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו