ידיים נרדמות כתוצאה מלחץ על הכתפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ידיים נרדמות כתוצאה מלחץ על הכתפיים
    עודד
    19/12/2011

שלום רב,

אני סובל מזה שנים (לראשונה הורגש בצבא) מהירדמות של הידיים תוך כדי סחיבת משא על הכתפיים. בצבא - אלונקה, כיום - ילדים על הכתפיים.
    שאלתי למי אני פונה לטיפול. אורטופד מומחה ל...? נוירולוג (אולי לחץ על עצב) או כירופרקט.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ידיים נרדמות כתוצאה מלחץ על הכתפיים - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    19/12/2011

שלום עודד,
    הבעייה אותה העלית לפורום שכיחה ונגרמת מחמת עומס יתר על המבנים מהם נובעים העצבים ההיקפיים בתחתית הצוואר וחגורת הכתפיים. אנו נפגשים עם תסמונת זו אצל "אלונקאים" למיניהם, רוכבי אופניים אתגריים ורכונים על הכידון ולעיתים אף ספורטאים העסוקים בענף המפעיל לחצים על הכתפיים.
    כירופרקטור, פיזיותרפיסט ומי שאמון על בעיות פיסיקליות ומבניות יכול לעזור. אני ממליץ לתת לכירופרקטיקה קדימות הואיל והתיקון הראשוני הוא הפעלת הפרקים כדי לשחרר לחץ מהעצבים ולכירופרקטור יתרון בטיפול זה. שינוי ארגונומי ותכנית שיקום חשובים בטווח הרחוק יותר.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

עודד
    20/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו