מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם כירופרקט הוא טיפול בסל הבריאות?אמיר09/01/2012
האם אפשר לקבל הפניה מאורטופד בקופת חולים(נגיד כללית)? רופא ספורט? ראמטולוג?
כל טיפול אצל כירופרקט הוא עסק יקר ועל כן אני שואל האם טיפולים כאלה הם מסובסדים כמו פיזיותרפיה או מימון חלקי ובאיזה מקרים יש מימון? אם יש לי עקמת מגיע לי?
תודה =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם כירופרקט הוא טיפול בסל הבריאות? - תגובה
ד``ר נמרוד לירם09/01/2012שלום אמיר,
שאלת כמה שאלות ולהלן התשובות:
- הכירופרקטיקה אינה כלולה בסל הבריאות (בדומה למשל לרפואת שיניים). אנו מנסים לעבוד על זה ברמת שינוי הרכב הסל, אבל בוודאי ששינוי כזה דורש זמן ותשומת שכנוע.
- קופות החולים מחזיקות שרות במרפאות המשלימות שלהן שאמור להיות זול מטיפול אצל כירופרקטור פרטי. בפועל לא כך הוא. מערכת המרפאות המשלימות בסופו של תהליך גובות סכום דומה ומסרבלות את התהליך. השרות הניתן שם על-פי רוב באיכות פחות טובה מאילו הנחשבים לרמה הגבוהה של כירופרקטור פרטי.
- העקמת אינה מקנה לך זכות לטיפול כירופרקטי. במאמר מוסגר, הטיפול הכירופרקטי מוכח כיעיל בטיפול בעקמת אם היא בשלב כואב. בעקמת נעורים (שהיא הנפוצה) אין הוכחה מדעית של יעילות בצמצום או במניעה ע"י טיפולי כירופרקטיקה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)