צוואר כואב ובחילות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צוואר כואב ובחילות
    בני
    10/02/2012

שלום לרופאי הפורום,
    לפני בערך 4 חודשים עברתי תאונת דרכים, לא קשה מאוד, אבל נכנסו בעמוד במהירות גבוה.לא היו פגיעות ממשיות ולא הרגשתי צורך להיבדק. יום אחרי התאונה וכמה ימים אחריה הרגשתי שהצוואר שלי תפוס וכואב, אבל לא יותר מידי וחשבתי שזה יעבור. באמת אחרי כמה ימים התחושה השתפרה. אבל, כמה ימים לאחר מכן התחילה אצלי בחילה נוראית כשניסיתי לאכול. במהלך החודשים הבחילה עברה למשך כל היום. בנוסף אני מרגיש בחודשיים האחרונים שהצוואר שלי שוב כואב ויש לי כאבי ראש ולחץ מעל העיינים וחוסר מיקוד של העיינים.
    הייתי בבדיקה של גסטרו ונשללה בחילה כתוצאה ממשהו בבטן.
    הייתי אצל נוירולוג והבדיקה הייתה תקינה.
    האם יכול להיות שהבחילה וכאבי הראש נובעים מהצוואר? ובנוסף גם אם אני אעשה צילומי צוואר, ויצאו תקינים, יכול להיות שזה נובע משרירי הצוואר ולא החוליות עצמן?
    תודה רבה על העזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צוואר כואב ובחילות

הוספת תגובה

• צוואר כואב ובחילות - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    10/02/2012

בני שלום,

ככל הנראה (תלוי בבירור קליני ובדיקתך), מדובר בתסמונת "צליפת שוט צווארית". מחלה זו מכונה בספרות WAD) Whiplash Associated Disease). תיאור המצב, של מופע קליני כפי שאתה מתאר ימים ספורים לאחר האירוע הוא שכיח ומוכר. יש באפשרות הכירופרקטיקה לעזור בדרך-כלל. בדיקות רנטגן אורתופדיות רגילות יכולות רק לשלול שברים או נוירולוגיה חריגה. מצא מישהו/מישהי טוב באיזור מגוריך ולך על זה. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבחילה

בני
    10/02/2012

תודה רבה על התשובה המהירה,
    הבחילה עצמה יכול להיות קשורה לצוואר או לגב עצמו? ואם כן, אז זה יכול להמשך כל כך הרבה זמן אחרי התאונה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבחילה - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    10/02/2012

הבחילה בהחלט יכולה להיות קשורה לחבלה בצוואר. הצוואר נחשב לעמוד שדרה, הקשור לשאר הגב בקשר אנטומי, קליני ופונקציונלי. באשר למשך הזמן, אנו מדברים על שבועות ספורים. התשובה היא כן, זה יכול להמשך זמן כזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !

בני
    10/02/2012

תודה רבה על העזרה המהירה ושבת שלום !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו