מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי סמטריה ברגליםחסוי07/02/2008
שלום אני בת 20 והשוק ברגל שמאל יותר קטנה יותר מרגל ימין וגם הכף רגל מה עושים במצב כזה?זה נוצר לי כתוצאה מנפילה באופניים אשמח לתשובה מהירה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה של סימטריה
ד``ר עופר ברוך07/02/2008שלום לחסויה בת ה 20
חסרים לנו המון פרטים כגון מה זאת אומרת שוק או כף רגל יותר קטנה? באורך?, בהיקף?
מי מדד זאת וראה? מי בדק אותך וכו'
שאלה נוספת שלנו אליך, איך היתה הנפילה? האם נתקלת במדרכה, הועפת באויר ונחתת על רגל שמאל שנשברה והיכן? האם היה איחוי טוב לשבר אם היה כזה וכו'
אם אינך בטוחה בפרטים, הרימי טלפון וקיבעי תור לבדיקה ואבחון מסודרים אצל ד"ר לכירופרקטיקה הקרוב למקום מגורייך,
בברכה ולבריאות,
ד"ר ברוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
חסוי07/02/2008נפלתי על המדרכה וכנראה שהכף רגל התעקמה ומאז הפסיקה לגדול אז לכן נוצר אי סימטריה אז מה עושים מצב כזה? והרגל הימנית גדלה כמו שצריך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה סופית לחסויה
ד``ר עופר ברוך11/02/2008לפי תיאורך יש כנראה הבדל אנטומי. אנא פני לאורטופד שיקומי אשר יכוון אותך להתאמת הענעלה מתאימה ובעזרת פיזיוטרפיסט שיקומי לשיקום האגן, הרגליים והיציבה.
בהצלחה,
ד"ר ברוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה..
חסוי11/02/2008תודה רבה על התשובות שלך, מה זאת אומרת הבדל אנטומי? את זה לא הבנתי אשמח לפירוט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד``ר עופר ברוך12/02/2008הבדל אנטומי הוא הבדל ברוחב, אורך ומבנה עצמות כף הרגל בין כפות הרגליים לבין הגודל הנורמלי הצפוי לגילך,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה...
חסוי14/02/2008על התשובות שלך אני אפנה לכירופרקטיקה, רק עוד שאלה אני גרה בירושלים אז איפה יש רופא כירופרקטיה והאם כדי לפנות אליו אני צריכה קודם ללכת לקופת חולים להביא הפניה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון תגובה...
חסוי14/02/2008קודם כל תודה רבה על הענות שלך בפורום! רק עוד שאלה אני גרה בירושלים אז איפה יש רופא אורטופד שיקומי והאם כדי לפנות אליו אני צריכה קודם ללכת לקופת חולים להביא הפניה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)