כאבי צוואר ואורך טיפול כירופרקטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי צוואר ואורך טיפול כירופרקטי
    משה
    19/02/2012

שלום רב,

אני סובל מכאבי צוואר כבר מעל לשנתיים, במהלך היום אני מוציא קנאקים מהצוואר, אני מוכרח לציין שזה מקנה לי תחושת שחרור עצומה, בעיקרון כל איזור סובב הצוואר שלי תפוס והתחלתי לאבד קצת מטווח התנועה שלי (אני בן 22).

עיקר הכאב הוא כשאני מתעורר בבוקר, אני תפוס מאוד ולוקחות מס' דקות עד שאני מתאושש, לאחרונה עברתי עיסוי ונאמר לי שאיזור הצוואר/שכמות שלי ממש תפוסות.

האם טיפול כירופקרטי יעזור?

התענייתי לגבי טיפול כירופקרטי ונאמר לי שאורך הטיפול הוא בסביבות ה-20 דק', חשבתי שיותר הגיוני שטיפול שכזה יארך בערך 40-50 דק', מה הנורמה בתחום?

מה אני יכול לעשות כדי לטפל בבעיה שלי? והאם תוכלו להמליץ על כירופרקט באיזור ראשל"צ והסביבה שמתמחה בצוואר?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי צוואר ואורך טיפול כירופרקטי - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    19/02/2012

משה שלום,
    כאבי הצוואר והרעשים הספונטניים כמו גם ההקלה מהם ותבנית הכאב והמגבלה מלמדות על כי יש חוסר-יציבות מסויים בצווארך ואכן כדאי לך לדעתי לפנות לכירופרקטיקה. מאחר והפורום אינו ממליץ המלצות אישיות, חפש בדפי זהב ובאינטרנט. תוכל לפנות טלפונית למרפאתי כדי לקבל הנחייה. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובנוגע לאורך הטיפול המקובל?

משה
    19/02/2012

האם אני אמור לצפות לטיפולים באורך 15-20 דק' או שיש מטפלים שמטפלים גם 30-50 דק' במטופלים? מה נהוג?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו