מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי צוואר ואורך טיפול כירופרקטימשה19/02/2012
שלום רב,
אני סובל מכאבי צוואר כבר מעל לשנתיים, במהלך היום אני מוציא קנאקים מהצוואר, אני מוכרח לציין שזה מקנה לי תחושת שחרור עצומה, בעיקרון כל איזור סובב הצוואר שלי תפוס והתחלתי לאבד קצת מטווח התנועה שלי (אני בן 22).
עיקר הכאב הוא כשאני מתעורר בבוקר, אני תפוס מאוד ולוקחות מס' דקות עד שאני מתאושש, לאחרונה עברתי עיסוי ונאמר לי שאיזור הצוואר/שכמות שלי ממש תפוסות.
האם טיפול כירופקרטי יעזור?
התענייתי לגבי טיפול כירופקרטי ונאמר לי שאורך הטיפול הוא בסביבות ה-20 דק', חשבתי שיותר הגיוני שטיפול שכזה יארך בערך 40-50 דק', מה הנורמה בתחום?
מה אני יכול לעשות כדי לטפל בבעיה שלי? והאם תוכלו להמליץ על כירופרקט באיזור ראשל"צ והסביבה שמתמחה בצוואר?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי צוואר ואורך טיפול כירופרקטי - תגובה
ד``ר נמרוד לירם19/02/2012משה שלום,
כאבי הצוואר והרעשים הספונטניים כמו גם ההקלה מהם ותבנית הכאב והמגבלה מלמדות על כי יש חוסר-יציבות מסויים בצווארך ואכן כדאי לך לדעתי לפנות לכירופרקטיקה. מאחר והפורום אינו ממליץ המלצות אישיות, חפש בדפי זהב ובאינטרנט. תוכל לפנות טלפונית למרפאתי כדי לקבל הנחייה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובנוגע לאורך הטיפול המקובל?
משה19/02/2012האם אני אמור לצפות לטיפולים באורך 15-20 דק' או שיש מטפלים שמטפלים גם 30-50 דק' במטופלים? מה נהוג?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)