גב כפוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גב כפוף
    אורן
    15/04/2012

האם כירופרקטור יכול לטפל בגב כפוף?
    אני בת 30 הייתי אצל אורטופד ומבלי לבדוק אותי כלל אמר שצריך שלהתאמן בחדר כושר כי "לרקדניות בלט אין גב כפוף"
    אני מתאמנת כבר מספר חודשים
    האם יש טעם לפנות לכירופרקטור
    ואם כן מה העלות לגשת באופן פרטי
    והאם יש מישהו מומלץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גב כפוף

הוספת תגובה

• גב כפוף - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    16/04/2012

אורן שלום,
    הד"ר לכירופרקטיקה הוא ה."מכונאי המומחה" לתפקוד עמוד השדרה והיציבה, ולכן, פניה אליו היא חשובה ואף הגיונית ביותר.
    כמו ברפואה, ישנן כמה רמות התערבות וטיפול, החל מהכירופרקט הרגיל של 7 שנות לימוד לתואר דר לכירופרקטיקה וכלה בכירופרקט המומחה שלמד והשתלם אקדמית (לא בלימוד של קורס סופשבוע) עוד שלוש שנים מעבר לדוקטורט הרגיל של הכירופרקטורים.
    גם בתחום המחירים הפרטיים יש גיוון עצום לפי הרמות הכשרה, הנסיון וכן לפי המיקום הגיאוגרפי.
    ממוצע ביקור ראשון יכול להיות 300-400 שח ואף להיות כפול מכך,
    ממוצע ביקור חוזר יכול להיות 150 שח ואף מעל 200 או יותר,
    קיימים כיסויים ביטוחיים רפואיים למקצוע הכירופרקטיקה במגוון חברות הביטוח כגון פניקס, מנורה, הראל, כלל, וכו'.
    קיימים טיפולים בסיסיים כטיפולים "פרטיים" במרפאות פרטיות של הביטוחים המשלימים של קופות החולים, שם תשלמי אולי פחות אך בדרך כלל כך יהיה גם הטיפול.
    בכל מקרה את זקוקה לאבחון תפקודי של יציבתך ולטיפול משולב כירופרקטי ושיקום שרירי היציבה, לא רק חודרכושר,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו