מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםאלון12/05/2012
שלום רב
הומלץ לי כאן לבצע בדיקה (מקיפה!) של בלוטת התריס, אולם רופא המשפחה מתעקש שבדיקה מקיפה (כפי שתוארה כאן) אינה נדרשת, ומפנה אותי לבדיקה בסיסית בלבד של הבלוטה, שלאחריה הוא ישקול מה לעשות.
אולם "בדיקה בסיסית בלבד" הינה דבר שכבר עברתי, לפני כשנה, והתפקוד נמצא תקין.
האם עליי להמשיך ולהתווכח עימו, לגבי היקף הבדיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד``ר נמרוד לירם12/05/2012שלום אלון,
פורום כירופרקטיקה אינו המקום הטבעי בו ניתנות תשובות מומחה בנושא בלוטת התריס. זהו נושא שביסודו שייך לאנדוקרינולוגיה, ובמידה רבה גם לרפואה פנימית.
כעצה טובה כללית, אני יכול לתמוך בשיקול דעתו של הרופא שהמליץ על בדיקה מקפת, בתנאי כמובן שאתה סומך עליו, הוא מכיר אותך והוא מומחה בתחום זה.
אם צריך, קח מהרופא הנ"ל מכתב המפרט למה צריך בדיקה מקפת ועמת זאת עם הרופא המחוזי במידת הצורך. תתעקש.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום - תגובה
ד``ר עופר ברוך16/05/2012אלון שלום, ישנו קשר עצבי ישיר בין חוליות הצוואר התחתונות לבלוטת התריס וכן קשר עקיף דרך המערכת ההורמונאלית והחיסונית, המושפעת גם היא בחלקה דרך עמוד השדרה אך בעיקר דרך התזונה שלנו,
וכאן הקשר של הכירופרקט המומחה לנושאים אלו,
אנא חפש עוד חומר ומידע באתר של כירופרקט מומחה מסאן דייגו קליפורניה שחוקר זאת שנים ארוכות, מטפל גם דרך תזונה וגם בטכניקות כירופרקטיות וכתב מחקרים וספרים בנדון, ממש חומר מאלף ומעניין. אני בטוח כי תמצא שם את הכיוון להראות לרופא המטפל שלך. התמונה שלו מצורפת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)