מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב תחתון ומזרןמורן20/05/2012
שלום רב, אני בת 31 ולאחרונה החלפנו מזרן למזרן עם שכבת פילוטופ לאטקס.
המזרן די קשיח.
אני ישנה טוב אבל לאחרונה, לאחר כחודש שאנחנו עם המזרן, התחילו לי כאבי גב תחתון אני רוצה להחליף את המזרן אבל מתלבטת בין החומרים הקיימים.
המזרן שלנו הוא ללא קפיצים והבנתי שלקפיצים יש תמיכה יותר טובה.
אני גם מתלבטת בנוגע לשכבת הנוחות, יש לאטקס וויסקו ג'ל שאני מאמינה שיהיה יותר נוח כי אני גם ישנה בד"כ על הצד אבל אני קצת חוששת מהחומר הזה כי היתה לי כרית ויסקו ג'ל ובשלב מסוים היה נרדם לי הראש, הלחי והידיים והרגליים במהלך השינה,
החלפתי את הכרית וההירדמות חלפה.
תוכלו לתת לי עצה טובה?
תודה
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב תחתון ומזרן - תגובה
ד``ר עופר ברוך20/05/2012מורן שלום,
תודה על פנייתך,
כיוון הסקת המסקנות אכן נכון אך יתכן כי קיימת אצלך בעיית תנועה/מבנה בין חוליות השדרה והאגן ולכן את מרגישה לא נוח עלמזרן חדש יחסית.
ממליץ לך לפנות לבדיקת ד"ר לכירופרקטיקה ואם הוא או היא לא עוזרים, לפנות לכירופרקט מומחה.
ניתן למצוא כתבה על מזרנים שכתבתי בעבר בפורום זה או בגוגל,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)