לד"ר עופר ברוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר עופר ברוך
    סיגלית
    04/06/2012

שלום,

הייתי אתמול בטיפול כירופרקטי לצוואר ולא ישנתי כל הלילה בגלל שהכאבים בצוואר החמירו לי וגם היו לי בצוואר רעידות חזקות.

בעקבות הטיפול היה לי החמרה קשה ברעד ובכאב בצוואר. היה לי תחושת כובד גדולה בצוואר.

הרגשתי לאחר הטיפול סחרחורת

בלילה היו לי גם כאבים חדים מאוד בראש והרגשתי שאני נחנקת
    והיו לי דקירות בראש.

1. האם יכול להיות שעיסוי החזק של הצוואר גרם לי לפריצת דיסק שם?

לנזק לחוט השדרה?

או לשבץ קל בכלי הדם בצוואר?

2. מה כדאי לעשות בשלב זה כדי להגדיל את הסיכוי להחלים?

3. האם רוב הסיכוי שזה יעבור לבד? . מאוד מוטרדת מהרעידות החזקות בצוואר.

מה דעתך?? המון תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר עופר ברוך

הוספת תגובה

• לד"ר עופר ברוך - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    04/06/2012

סיגלית שלום,
    אם קיימת לך היצרות שדרה מותנית, סביר יהיה גם למצוא אותה בצוואר עקב מבנה גנטי משפחתי.
    מה שאת מתארת איננו מתאים לתיאורי פגיעת כלי דם בצוואר אלא ללחץ שדרתי כגון היצרות תעלה ודיסק צווארי שבולט ונותן לך סימפטומים "כמו לחץ/כבדות ראש" של פריצה. הדקירות וכאבי הראש יתכן ונובעים ממתח שרירים מוגבר בצוואר עקב חששך מהטיפול או תגובה לדלקת הקיימת שם מלפני הטיפול. חסרחורת יכולה לבוא ממגוון מקומות לא רק כלי דם ולכן יש לבדוק זאת עם הכירופרקט המטפל שלך ומומחה אף-אוזן-גרון או נוירולוג סחרחורת מומחה.
    כירופרקטים לא מטפלים סתם בצוואר, אלא אם מצאו ליקויי תפקוד, תנועה וקיצור שרירים בחוליות עמוד השדרה בכלל, ובצוואר בפרט.
    הייתי מצעי לך לדבר אסרטיבית עם הכירופרקט שלך, לשתף אותו בתחושותיך וחששותייך, ולשאול אותו בעדינות האם יש טכניקות ידניות עדינות או מתיחות כירפרקטיות עדינות שהוא מכיר לצוואר,
    ובכלל, מה עם אבחון מסודר והדמייה?
    הרי למי ניתנה הנבואה? את בוודאי יודעת ולכן, אנא דברי עימו והשלימו אבחון מסודר, ואם צריך, שלבי רופא משפחה או כאב או נוירולוג לשקילת טיפול תרופתי/זריקתי מקביל או דיקור סיני לשחרור שרירים והורדת הדלקת,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו