מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהנעמי17/02/2008
אני בת 17 ולפני כשבועיים וחצי החלו לי כאבים בשד השמאלי.
הכאב הופיע כמה פעמים ביום למשך כמה שניות....תחושה של מעין דקירות כאלה או חשמול.
לאחר שבועיים של כאבים בצד שמאל החל לי אותו הכאב גם בצד הימני.
בימים האחרונים החלו לי כאבים גם במקומות שונים בגוף כמו באיזור קצת מעל מרפק יד שמאל,בכתפיים (בכל פעם בכתף אחרת), באיזור מסויים בכף יד שמאל, בכפות הרגליים (בכל פעם בכף רגל אחרת), באיזור הצלעות בצד שמאל ותחושה של מעין עייפות מדי פעם ביד ימין.
כמו שציינתי הכאב הוא לרוב בצד שמאל של הגוף ועובר בתוך כמה שניות.
הכאב הוא לא תמיד אותו הדבר. מידי פעם זו תחושה של דקירות, לפעמים (בעיקר בכפות הרגליים) תחושת נימול ולעיתים יש לי גם תחושה של כמו מעין חשמול.
אני לא ממש בטוחה אם הכאב הוא בעצמות או בשרירים.
עברתי בדיקות דם והכל יצא תקין.
רציתי לשמוע את דעתך בקשר למה את חושבת שזה יכול להיות. אבל אני רק אציין שאני לא חושבת שהשרירים תפוסים לי מכיוון לא עסקתי בכלל בפעילות גופנית מאמצת בזמן האחרון והכאבים נמשכים כבר כמעט חודש.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים נודדים, חולשה וירידה בתחושה
ד``ר עופר ברוך18/02/2008נעמי שלום,
תודה על הפירוט והתיאורים.
למרות כל אילו, יתכנו מגוון אבחנות רבות אשר חלקן עשויות להיות נובעות מהשרירים עצמם כגון טריגר פוינטים שבדיקת דם בלבד איננה שוללת, חלקן מעמוד השדרה וחלקן מחוט השדרה או מסלולי העצבים בגוף.
מכיוון שבעייתך נראית על פניה מורכבת ולא פשוטה, הנני ממליץ לך לקבוע פגישת ייעוץ, בדיקה ואבחון מסודרת אצל רופא מומחה לניורולוגיה וכאב וכן אצל ד" לכירופרקטיקה המתמחים ועוסקים במרפאותיהם בטיפול משולב בנושאי כאב ושיקום שלדי.
לפי אבחנותיהם, אוכל להמליץ לך יותר נכון על ההמשך,
בברכה,
ד"ר ברוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)



.jpg)
