שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    נעמי
    17/02/2008

אני בת 17 ולפני כשבועיים וחצי החלו לי כאבים בשד השמאלי.

הכאב הופיע כמה פעמים ביום למשך כמה שניות....תחושה של מעין דקירות כאלה או חשמול.

לאחר שבועיים של כאבים בצד שמאל החל לי אותו הכאב גם בצד הימני.

בימים האחרונים החלו לי כאבים גם במקומות שונים בגוף כמו באיזור קצת מעל מרפק יד שמאל,בכתפיים (בכל פעם בכתף אחרת), באיזור מסויים בכף יד שמאל, בכפות הרגליים (בכל פעם בכף רגל אחרת), באיזור הצלעות בצד שמאל ותחושה של מעין עייפות מדי פעם ביד ימין.

כמו שציינתי הכאב הוא לרוב בצד שמאל של הגוף ועובר בתוך כמה שניות.

הכאב הוא לא תמיד אותו הדבר. מידי פעם זו תחושה של דקירות, לפעמים (בעיקר בכפות הרגליים) תחושת נימול ולעיתים יש לי גם תחושה של כמו מעין חשמול.

אני לא ממש בטוחה אם הכאב הוא בעצמות או בשרירים.
    עברתי בדיקות דם והכל יצא תקין.
    רציתי לשמוע את דעתך בקשר למה את חושבת שזה יכול להיות. אבל אני רק אציין שאני לא חושבת שהשרירים תפוסים לי מכיוון לא עסקתי בכלל בפעילות גופנית מאמצת בזמן האחרון והכאבים נמשכים כבר כמעט חודש.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• כאבים נודדים, חולשה וירידה בתחושה

ד``ר עופר ברוך
    18/02/2008

נעמי שלום,
    תודה על הפירוט והתיאורים.
    למרות כל אילו, יתכנו מגוון אבחנות רבות אשר חלקן עשויות להיות נובעות מהשרירים עצמם כגון טריגר פוינטים שבדיקת דם בלבד איננה שוללת, חלקן מעמוד השדרה וחלקן מחוט השדרה או מסלולי העצבים בגוף.
    מכיוון שבעייתך נראית על פניה מורכבת ולא פשוטה, הנני ממליץ לך לקבוע פגישת ייעוץ, בדיקה ואבחון מסודרת אצל רופא מומחה לניורולוגיה וכאב וכן אצל ד" לכירופרקטיקה המתמחים ועוסקים במרפאותיהם בטיפול משולב בנושאי כאב ושיקום שלדי.
    לפי אבחנותיהם, אוכל להמליץ לך יותר נכון על ההמשך,
    בברכה,

ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו