מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה של עצם הזנב וכאבים נוספים ...יהודה12/06/2012
שלום רב, לאחרונה שמתי לב לירידה של עצם הזנב קרוב לחודש היו לי כאבי גב והרגשה שצמוד לגב התחתון פלטה קרה וקצת שורפת. הכאב עבר ואני משתדל לא להרים דברים כבדים בכדי שלא יחזור כשאני יושב ואז קם לרוב אני מרגיש קליק גדול מהגב התחתון ותחושת שריפה לאורך זמן. הייתי אצל רופא גב אך הוא לא ממש בדק אותי ,ביקש שאני אעשה תנועות ואע"פ זה קבע שאני בסדר נתן לי כדורים להרפיית השרירים ופיזותרפיה. השאלה שלי האם משהו יותר גדול מסתתר מאחורי הזה כי הכאבים הם לא מהשרירים הן מהעצמות האם הירידה של עצם הזנב צריכה להבדק בצורה קפדנית יותר? מה משמעות הקליק האם העניין מסוכן ? אודה לתשובתכם בהקדם בכבוד רב יהודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה של עצם הזנב וכאבים נוספים ... - תגובה
ד``ר נמרוד לירם12/06/2012שלום יהודה,
לא ברור מהתיאור שנתת מהי מהות הבעיה ואין אנו נוהגים לאבחן על-פי תיאורים מסוג זה אלא רק בדרך המקובלת והיסודית: תישאול מדוקדק, בדיקה גופנית מקיפה, הדמיה אם יש צורך בה, או בבדיקות מעבדה אחרות. רק אז נדע מה המצב.
באשר למה עשה הרופא, מהן מסקנותיו וכו', אינני רואה בכך חשיבות גדולה מאחר שאין מידע מתועד מבדיקתו ואבחנתו מצוי בידי. לכן עצתי היא למצוא ד"ר לכירופרקטיקה שהומלץ לך באיזור מגוריך ולעבור תהליך כנ"ל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)