ירידה של עצם הזנב וכאבים נוספים ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה של עצם הזנב וכאבים נוספים ...
    יהודה
    12/06/2012

שלום רב, לאחרונה שמתי לב לירידה של עצם הזנב קרוב לחודש היו לי כאבי גב והרגשה שצמוד לגב התחתון פלטה קרה וקצת שורפת. הכאב עבר ואני משתדל לא להרים דברים כבדים בכדי שלא יחזור כשאני יושב ואז קם לרוב אני מרגיש קליק גדול מהגב התחתון ותחושת שריפה לאורך זמן. הייתי אצל רופא גב אך הוא לא ממש בדק אותי ,ביקש שאני אעשה תנועות ואע"פ זה קבע שאני בסדר נתן לי כדורים להרפיית השרירים ופיזותרפיה. השאלה שלי האם משהו יותר גדול מסתתר מאחורי הזה כי הכאבים הם לא מהשרירים הן מהעצמות האם הירידה של עצם הזנב צריכה להבדק בצורה קפדנית יותר? מה משמעות הקליק האם העניין מסוכן ? אודה לתשובתכם בהקדם בכבוד רב יהודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ירידה של עצם הזנב וכאבים נוספים ... - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    12/06/2012

שלום יהודה,

לא ברור מהתיאור שנתת מהי מהות הבעיה ואין אנו נוהגים לאבחן על-פי תיאורים מסוג זה אלא רק בדרך המקובלת והיסודית: תישאול מדוקדק, בדיקה גופנית מקיפה, הדמיה אם יש צורך בה, או בבדיקות מעבדה אחרות. רק אז נדע מה המצב.

באשר למה עשה הרופא, מהן מסקנותיו וכו', אינני רואה בכך חשיבות גדולה מאחר שאין מידע מתועד מבדיקתו ואבחנתו מצוי בידי. לכן עצתי היא למצוא ד"ר לכירופרקטיקה שהומלץ לך באיזור מגוריך ולעבור תהליך כנ"ל.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו