מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עקמת?שאול18/02/2008
שלום,
שמתי לב שעצם שכמה אחת בולטת קצת יותר מהשניה מה שקצת מפריע לי,
נבדקתי ונאמר לי שעמוד השדרה ישר ושככה גדלתי,
האם יכול להיות שככה מבנה גופי? או כי ישבתי הרבה זמן מול המחשב?
האם יש אפשרות לתקן איכשהו דבר כזה? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקמת אצל צעירים וכירופרקטקה
ד``ר עופר ברוך18/02/2008בן שלום,
מכיון שלא ציינתה בן כמה הינך ומי בדק או אמר לך על מבנה עמוד השדרה שלך חסרים לנו הנתונים הנ"ל.
נניח כי הינך מתחת לגיל 18, ובבדיקת רופא הוא לא גילה ממצא חריג. אם הנך שם לב לחוסר סימטריה או איזון בשכמות, בקו הכתפיים, בקוו האגן או בקוו האוזניים, יתכן מאוד כי הינך הולך עם עמוד שדרה לא מאוזן ושרירי הגוף מתפתחים באופן לא שווה.
אם הינך מתחת לגיל 18, אנא בקש מההורים כי יקחו אותך לבדיקה וייעוץ אצל ד"ר לכירופרקטיקה אשר יבדוק אותך ואם צריך אף יפנה אותך לביצוע צילומי רנטגן.
אם הינך מעל לגיל 18 (איתך הסליחה), אין צורך בעירוב ההורים והינך יכול לגשת ישירות ולהיבדק ולקבל יעוץ ו/או טיפול מתאים אשר קרוב לוודאי ישפר את יציבתך,
בברכה,
ד"ר ברוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיותר פירוט -
שאול18/02/2008אני בן 18 וישבתי שעות מול המחשב בחיי,
אני לא מתעמל או עושה ספורט הרבה, אולי יש קשר לזה.
נבדקתי על ידי רופא המשפחה + אורטופד של הצבא אמרו לי להתכופף וראו שעמוד שדרה ישר
אבל בכל זאת צד אחד של הצלעות טיפה בולט יותר וכך גם השכמה, אם כך, צריך לפנות למומחה שיבדוק? או שזה חלק מהגדילה? תודה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בדיקת עקמת
ד``ר עופר ברוך18/02/2008בן שלום, תודה על הפירוט,
לפי מה שציינתה תיתכן עקמת הנובעת מפעולת שרירים לא סימטרית או מיפרקי חוליות לא סימטריים.
שוב, גש עם הוריך להיבדק אצל ד"ר לכירופרקטיקה אשר יבדוק, ימשש במדוייק, יאבחן נכונה ויטפל בך כראוי. גם בדיקה ויעוץ ללא טיפול הם גורמים מכוונים לגבי מצבך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)