מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שחייהאבי03/07/2012
שלום, מדוע יש לי החמרה קשה לאחר עיסוי בצוואר ולאחר שחייה?
תמיד לאחר עיסוי בצוואר אני לא יכולה לישון כל הלילה בגלל שהכאבים בצוואר מחמירים לי וגם מחמירים בצוואר הרעידות החזקות. בעקבות העיסוי היה לי החמרה קשה ברעד ובכאב בצוואר. היה לי תחושת כובד גדולה בצוואר. הרגשתי לאחר העיסוי סחרחורת בלילה היו לי גם כאבים חדים מאוד בראש והרגשתי שאני נחנקת והיו לי דקירות בראש.
ואותו דבר גם בשחייה - לאחר ששחיתי התגברו הרעידות והיו לי כאבי תופת בצוואר - על מה זה יכול להעיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחייה - תגובה
ד``ר עופר ברוך04/07/2012סיגלית,
כבר דיברנו על כך רבות!
מה שאת מתארת עכשיו מכוון יותר לבעיה של כריות דיסק שלוחצות על חוט השדרה כנראה ולכן, יש לפנות לניורולוג ולקבל הפניה לבדיקת אמ אר איי צווארי דחוף,
אחרי שיהיו תשובות, אנא חזרי אלינו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה מסוכן?
סיגלית05/07/2012מדוע אני צריכה לפנות לנוירולוג??? למה לקחת הפנייה דחוף?
מה יכול לקרות????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנוירולוג לא רוצה לתת לי הפנייה
סיגלית05/07/2012מה יכול לקרות אם כריות הסחוס לוחצות על חוט השדרה???
האם זה מסוכן???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהה- MRI ראש - יצא תקין
סיגלית05/07/2012איך אפשר לדעת אם כריות הסחוס לוחצות על חוט השדרה???
האם יש תסמינים של לחץ על עמוד השדרה???
מדוע עיסוי ושחייה גורמים ללחץ על עמוד השדרה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות MRI
סיגלית25/08/2012יש לי תשובות של ה-MRI
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות MRI - תגובה
ד``ר עופר ברוך26/08/2012מצויין,
אנא פרטי אותן לפי מה שרשום בדף הפענוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהMRI
סיגלית26/08/2012המבנים של גופי החוליות והמרווחים הדסקלים עם ישור הלורדוזיס הפיזיולוגי תקינים.
רוחב התעלה שמור.
החוט באות ומבנה תקין כולל מעבר קרניו-צרביקלי שמור.
לא נצפה לחץ משמעותי על החוט השק או השורשים היוצאים בכל הגבהים שנצפו.
למעט בקע מרכזי קטן בגובה C4-C5 ללא לחץ משמעותי על החוט.
ממה יכולות לנבוע הרעידות בראש?
אני נלחצת מזה מאוד
הראש שלי רועד חזק בלי הפסקה
יש לי תזוזות בלתי רצוניות בראש
כל הזמן השרירים בראש שלי זזים חזק לצדדים בלי הפסקה אני בחרדה קשה מהרעידות אני לא יכולה לתפקד ולישון מהרעידות בראש. הראש שלי לא מפסיק לרעוד באופן בלתי רצוני. אני מרגישה כמו שמישהו מזיז לי את הראש חזק לצדדים.
הראש שלי לא מפסיק לרעוד באופן בלתי רצוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהMRI - תגובה
ד``ר עופר ברוך26/08/2012סיגלית שלום,
עכשיו כבר יותר ברור,
וזה כמו שחשבנו והצענו בעבר, טיפול כירופרקטי שיקומי לצוואר לאיזון חיישני התנועה
במקביל ל...
גישת הנוירולוג לטיפול תרופתי ברעד בלתי רצוני,
במקביל ל....
גישת הפסיכולוגיה ההתנהגותית לטיפול קוגניטיבי התנהגותי ברעד הצוואר והראש בטכניקת CBT,
זה יהיה השילוב המנצח עבורך,
בהצלחה וגשי לקבל את תמהיל טיפול זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
סיגלית05/09/2012האם יש תרופות לטיפול ברעד בלתי רצוני?
מדוע כתבת שההתכווצות היא בגלל לחץ על חוט השדרה ?
כי ב-MRI לא ראו לחץ משמעותי על חוט השדרה.!
ממה זה נובע ההתכווצויות של שרירים הבלתי רצוניים?
מה גורם לשרירים להתכווץ באופן בלתי רצוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר עופר ברוך09/09/2012סיגלית, יש תרופות אצל נוירולוג ויש טיפולים אצל כירופרקט,
הציגי את הMRI וגשי לקבל בדיקה וטיפול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבת לי לעשות בדיקת MRI צווארי דחוף
סיגלית25/08/2012קיבלתי תשובות של הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)